Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Mobilde Safari veya Chrome'dan forumları kullanmak zor oluyor. Ben normalde IOS'da ana ekrana ekle özelliğini kullanıyordum ama burada çok iyi çalışmadı. Uygulama desteği olsa kullanım kolaylaşır ve daha zevkli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mobile özel bir uygulama yüklenmesindense web sitesine mobilden girildiğinde daha iyi bir mobil UX ve PWA desteği sunmasını yeğlerim. Böylece telefonunda direkt olarak Techolay uygulaması olsun isteyen birisi techolay.net/sosyal'e girip uygulama olarak yüklemeyi kullanabilir. Öbür türlü benim gözümde telefonda daha fazla yer kaplayacak bir durum oluşmuş oluyor. Örneğin şu an mobilden siteyi ziyaret etmedim ancak Chrome DevTools ile viewportu mobil çözünürlüğe aldığımda UX kalitesinin düştüğünü görüyorum. Buradaki düşüşe en basit örnek kategorilere erişmek için Yeni Konular, Yeni Mesajlar, Sıcak Fırsatlar gibi bölümleri kaydırmak zorunda kalmak, bunlar masaüstünde ekranın sağında durarken mobilde kategorilerden önce geliyor bunun çözülmesi güzel olur, örneğin sola kaydırılınca bu bölüme erişilmesi. Hamburger menüsüne erişmek için üç çizgi butona basmak yerine sağ kaydırmanın yeterli olması, mesajların altındaki beğen alıntıla gibi butonların yalnızca ikonlardan oluşacak hale getirilip daha temiz bir görüntü elde etmek gibi şeyler eklenmesi taraftarıyım. Daha bunun gibi bir sürü değişim sayılabilir. Sıfırdan bir uygulama yapılmasına veya var olan bir uygulamanın portlanmasına gerek olduğunu düşünmüyorum, elinizde zaten bir uygulama var, web uygulaması ve onu farklı cihaz ve çözünürlüklere uydurmak daha mantıklı olacaktır. Böylece birisinde yapılan yenilik aynı anda hepsinde etkili olacaktır.

Olsa güzel olur, ama çok da gerekli bir şey değil. Bütçe yoksa kalsın, tarayıcı üzerinden gayet akıcı çalışıyor.

Düşman falan mı bu? Neden böyle bir cümle kuruyorsunuz?
Hayır ama apayrı temiz bir sayfa olarak açılmış bir forum.
Yani amacım öyle bir şey demek değil yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Bunu konustuk zaten. TP deyip geçeceğiz diye anlaştık aslında. Çoğu arkadaş hala baş düşmanımızmış gibi algılara kapılıyor.
Öyle değil. Hala diğer forumu aktif olarak kullanıyorum ben iki foruma da veya iki forumun da birbirine düşman gözüyle bakmadım. Bunu söylerken niyetimi anlamadan çıkarım yapmanız saçma.

Gerek yok, gereksiz yere para ve zaman israfı olur.
Para ve zaman israfı bir şey göremedim ben, yinede yorumunuz için teşekkürler.

Öyle değil. Hala diğer forumu aktif olarak kullanıyorum ben iki foruma da veya iki forumun da birbirine düşman gözüyle bakmadım. Bunu söylerken niyetimi anlamadan çıkarım yapmanız saçma.

Aklınızı okuyacak halim yok. Malum forum diye tabir etmeniz saçma.
Uygulama Technopat'taki gibi olacaksa hiç gelmesin daha iyi. Sadece foruma giren tarayıcı gibi gözüküyordu. Çerezleri temizlemediğiniz sürece siteye tekrar giriş yapmanıza da gerek kalmaz. Gerçekten uygulama gibi olacaksa bence de yapılsın ama aynı sistem devam edecekse uğraştıklarına yazık.

Son düzenleme: