Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Mobilde Safari veya Chrome'dan forumları kullanmak zor oluyor. Ben normalde IOS'da ana ekrana ekle özelliğini kullanıyordum ama burada çok iyi çalışmadı. Uygulama desteği olsa kullanım kolaylaşır ve daha zevkli olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu web uygulaması, telefona uyarlamak zor olur. Bence Xenforo'nun çözümü olmalı buna. Tapatalk var diyorlar ama bilmiyorum onu.

Şu an hâlihazırda PWA fazlasıyla iyi şekilde çalışmakta. Geçtiğimiz günlerde çeşitli iyileştirmeler yapmak adına da birtakım ayarlamalarda bulundum. Apple cihazlarda bazı bildirim sorunları vardı, onların da çözüldüğüne inanıyorum. Uzun bir süre PWA işimizi görecektir, özel uygulama tasarımları da zaten $150 gibi bir miktara yapılıyor ki yapanlar 3. parti eklentileri kendi uygulamalarına entegre etmiyor. O tür şeyleri de entegre edecek biriyle çalışmak daha da pahalıya patlayacak demek bu da. Bu nedenle uzun bir süre gelemez gibi, bunun bilgisini net bir biçimde ileteyim. Gerçekten parasını çıkaracağı zaman gerektiği şekilde uygulamaya geçeriz.

Şu an hâlihazırda PWA fazlasıyla iyi şekilde çalışmakta. Geçtiğimiz günlerde çeşitli iyileştirmeler yapmak adına da birtakım ayarlamalarda bulundum. Apple cihazlarda bazı bildirim sorunları vardı, onların da çözüldüğüne inanıyorum. Uzun bir süre PWA işimizi görecektir, özel uygulama tasarımları da zaten $150 gibi bir miktara yapılıyor ki yapanlar 3. parti eklentileri kendi uygulamalarına entegre etmiyor. O tür şeyleri de entegre edecek biriyle çalışmak daha da pahalıya patlayacak demek bu da. Bu nedenle uzun bir süre gelemez gibi, bunun bilgisini net bir biçimde ileteyim. Gerçekten parasını çıkaracağı zaman gerektiği şekilde uygulamaya geçeriz.
PWA'nın gayet iyi çalıştığına katılıyorum, gerçek bi' uygulamadan farksız çalışıyor. Spesifik olarak ekstra app olmasına gerek bile yok bence uzun bir süre.

Bence Techolay markasını geliştirmek ve diğer teknoloji kanallarından daha farklı kılması adına hem Android'de hem IOS'da vb mobil platformlar için Techolay adında bir uygulama geliştirilebilir. Techolay sitesinin içerdikleri mobil uygulamaya entegre edilebilir.

Tabii benim bu önerimi uzun vadeye yaymakta fayda var. Kısa sürede olacak bir proje asla değil zaten. Uzun bir süreç ve dönem ister. Ekip ve çalışan sayısı arttıkça bu fikir uygulanabilir gibi.

Ve tabii ki Technopat gibi mobil App koyup da sadece web sitesini entegre edeceklerse hiç yapmasınlar daha iyi.
Entegre dediğim, mobile özel bir arayüz. Orada yanlış anlaşılmışım. Zaten asıl fark oluşturacak şey kalite. Bir projenin zamanı, planı, maliyeti vb gibi etmenleri hesap edilip ona göre bir yol haritası çizilir. Burda da bu yol haritası kaliteyi oluşturur.

Entegre kısmında içerik olarak hani sitedeki her şey olucak ama mobil'e özel bir güzel bir arayüz ile. O kısımda yanlış anlaşılmışım eksik bilgi vermişim.

• Beğendim
İfadeler: 99