Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun sunucudan gelen veri değil. Aynı URL'yi kullandığı için önbellekten geliyor veri. Onbellegini temizlenmesi sorunu çözer.
- Makaleler
- 4
Yavaş yavaş değişiyor dediğim gibi. Bende de bazen eski ifade görünüyordu mobilde ama sonradan düzeldi.Benim her platformda öyle. Yapacak bir şey yok gibi.
Eki Görüntüle 27490
- Makaleler
- 3
PWA için bir şey diyemem ama mobil tarayıcı için arama geçmişini sildiğiniz yerde tüm zamanlar deyip sadece önbellekteki görseller falan derseniz yenisi gelir. PWA için kaldırıp yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Hmm, ben bunu yaptım sanıyordum. Şimdi yapınca düzeldi. Gizli sekmeden açtığın zaman emoji nasıl gözüküyor?Bilgisayarda CTRL + F5 atınca düzeliyor demişti Leo.
Ekleme: Gene bozuldu. :)
- Makaleler
- 3
Sorun sunucudan gelen veri değil. Aynı URL'yi kullandığı için önbellekten geliyor veri. Onbellegini temizlenmesi sorunu çözer.
KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Bu daha açıklayıcı oldu, bunu çözüm olarak işaretledim. Bilmeyenler için daha yardımcı olacaktır ama benim yaptığım çözüm de işe yaradı.
- Makaleler
- 1
Yeni hali nasıl, bence şu an ki hali güzeldi.
KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Tebessüm yerine ağız düz şekile sokulmuş.
- Makaleler
- 1
Değiştirmeme şansım var mı ya böyle daha iyi
Cache sebebiyle zaman alıyor, yakında değişir.
ÜçyüzGoneBeş, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.