İnternet konusunda bir problemim yok. Bütün siteler gayet hızlı, takılma olmadan çalışıyor ancak burada bir konuya girmek için 10 saniye, sayfayı yenilemek için 10 saniye, herhangi bir tıklama yapınca 10 saniye bekliyorum. Tek ben mi bu sorunu yaşıyorum, yoksa sizde de var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Herkesin aksine bir bende sorun yok sanırım. Türk Telekom 100Mbps kullanıyorum.
Bende de aynı sorun var. Saldırı vs sanırım.İnternet konusunda bir problemim yok. Bütün siteler gayet hızlı, takılma olmadan çalışıyor ancak burada bir konuya girmek için 10 saniye, sayfayı yenilemek için 10 saniye, herhangi bir tıklama yapınca 10 saniye bekliyorum. Tek ben mi bu sorunu yaşıyorum, yoksa sizde de var mı?
- Makaleler
- 7
İlgili yavaşlığın aynı zamanda mobil veriyle de olup olmadığını gözlemleyebilir misiniz? Ev internetiyle mobil veri hızları arasında bir fark var mı kontrol ederseniz sevinirim.
İlgili yavaşlığın aynı zamanda mobil veriyle de olup olmadığını gözlemleyebilir misiniz? Ev internetiyle mobil veri hızları arasında bir fark var mı kontrol ederseniz sevinirim.
Aynı sorun var. Hızları arasında bir fark var, ev internetim daha hızlı. Son 1-2 haftadır bu sorun bende var.
- Makaleler
- 7
Aynı sorun var. Hızları arasında bir fark var, ev internetim daha hızlı. Son 1-2 haftadır bu sorun bende var.
1-2 hafta değil de sunucumuz taşınalı 2-3 gün oldu. Belirli optimizasyonlar hâlâ eksik tabii ama aynı diyorsanız aynıdır. Teşekkürler
1-2 hafta değil de sunucumuz taşınalı 2-3 gün oldu. Belirli optimizasyonlar hâlâ eksik tabii ama aynı diyorsanız aynıdır. Teşekkürler![]()
Taşımadan öncede vardı bende. Ama son günlerde daha da arttığı için konu açma ihtiyacı duydum.
HayattYordu
Uzman
Bu sorun bende de var genel bir sorun. Site aşırı yavaş ve içerisine girip konu gezmek zevk vermiyor. Bu yüzden uzun zamandır foruma girmiyordum. Bu sorunu çözmeye çalışıyorlar mı bilmiyorum ama çok fazla uğraştıklarını düşünmüyorum.Tıkladığım bir konunun açılması neredeyse 20-30 saniye sürüyor. Bu genel bir sorun mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajı göndermeye çalışırken 3 defa göndermişim.Bu sorun bende de var genel bir sorun. Site aşırı yavaş ve içerisine girip konu gezmek zevk vermiyor. Bu yüzden uzun zamandır foruma girmiyordum. Bu sorunu çözmeye çalışıyorlar mı bilmiyorum ama çok fazla uğraştıklarını düşünmüyorum.
Dosya Ekleri