NetVay seçmenizin özel bir sebebi var mi? Yoksa tamamen ucuz diye mi? Yani baktim, inceledim onceden fakat hiç guven vermemisti nedense. Siz neden tercih ettiniz? Sebebi neydi?
Ülkemizde bulunan bence tüm teknoloji sitelerinde her zaman saldırı olacaktır. Bunu bir saldırı olarak değil, kendini geliştirme olarak görebilirsiniz. Yapanların çoğu çoluk çocuk.
Katılıyorum ama "düşmanım benim gibi olsun" gibi bir söylem var. O olduğunda çok verimli bir rekabet oluyor. Aksi olunca rekabetten çok hak kavgası gibi bir şey oluyor.
Şunun gibi yani:
NetVay seçmenizin özel bir sebebi var mi? Yoksa tamamen ucuz diye mi? Yani baktim, inceledim onceden fakat hiç guven vermemisti nedense. Siz neden tercih ettiniz? Sebebi neydi?
Bizimle iş yapacaklardı, sunucu gelecekti teste, gelmedi. Bize sponsor olmak istediler biz de prensip olarak sponsorlu hosting kabul etmiyoruz dedik. İlk başlarda onların sunucusu vardı ama şimdi bizim sunucuda her şey. Sponsorlu diyenlere de şunu atayım:
NetVay kendisi bizimle iletişime geçti. Bizimle proje yapacaklardı, vazgeçtiler. Sonra bize hosting sponsoru olmak istediler, biz de prensip gereği sponsorlu hosting kabul etmediğimizi belirtip müşterileri olduk.
İlgileniyorlar, haklarını yiyemem. Tutmadıkları ve tutamadıkları sözleri oldu ama en azından çabalıyorlar ve bir telefon uzağımızdalar. Bekliyoruz bu akşamı.
NetVay kendisi bizimle iletişime geçti. Bizimle proje yapacaklardı, vazgeçtiler. Sonra bize hosting sponsoru olmak istediler, biz de prensip gereği sponsorlu hosting kabul etmediğimizi belirtip müşterileri olduk.
İlgileniyorlar, haklarını yiyemem. Tutmadıkları ve tutamadıkları sözleri oldu ama en azından çabalıyorlar ve bir telefon uzağımızdalar. Bekliyoruz bu akşamı.
Ne kadar zor olabilir ki bu iş? Donanimsal olarak mi sorun yoksa internetleri mi desteklemiyor? Hostinger nasıl olurdu? Gecmiste ücretsiz web sitesi barindiriyordu. Sahsen cok hosuma gidiyor o firma.