Ertelenen bir şey yok, kullanımda şu an.Hocam sunucularda yaşanan sıkıntı sebebiyle GIF profil fotoğrafı olayı ertelendi değil mi?
Ertelenen bir şey yok, kullanımda şu an.Hocam sunucularda yaşanan sıkıntı sebebiyle GIF profil fotoğrafı olayı ertelendi değil mi?
Sunucu için Oracle'ın ARM tabanlı sunucularını düşünebilirsiniz; fiyatları oldukça uygun ve performansları da oldukça yüksek.PHP-FPM de kullanıyoruz JIT de. Hepsini tek tek zamanla kendim entegre ettim hatta @Memati. DB olarak da zaten Maria biraz şart. Yapılandırmamızda bir problem göremiyorum şahsen teknik anlamda. ElasticSearch'ü de yakın zamanda entegre edebiliriz, net bir şey diyemiyorum.
Herhangi bir silme yok. Eski sunucu %99.5 doluluğa ulaştığı için geri açmadık.Sildikten sonra (öyle olduğunu varsayıyorum) yedek almanın pek bir anlamı kalmadığını da öğrenmiş olduk.
Ucuz idi, yahnisi yavan oldu.Neden Hetzner değilde Contabo? Shared hosting kullanırken hangi firmayı kullanıyordunuz? Techolay'ın künyesinde yazan firmayı mı?
Alma 9.5, LSWS. Mail sunucusu ayrılacak.Tam olarak sunucuda hangi isletim sistemi mevcut ve web sunucusu tarafında Apache mi yoksa nginx mi kullanıyorsunuz? Ayrıca, mail sunucunuz aynı sunucuda mı barındırılıyor?
Hayır, geldi.Hocam sunucularda yaşanan sıkıntı sebebiyle GIF profil fotoğrafı olayı ertelendi değil mi?
Zaten onu kullanıyoruz.Veri tabanı olarak da Mariadb'yi öneririm. Performansı oldukça iyi ve tamamen açık kaynak olduğu için
Herhangi bir silme yok. Eski sunucu %99.5 doluluğa ulaştığı için geri açmadık.
Ucuz idi, yahnisi yavan oldu.
Alma 9.5, lsws. Mail sunucusu ayrılacak.
Hayır, geldi.
Zaten onu kullanıyoruz.
İşletim sistemi olarak Debian'ın her zaman daha stabil olduğunu söyleyebilirim. Mail sunucusu ihtiyaçlarınız için Google Workspace veya Proton Mail'i tercih edebilirsiniz.