Site Neden Yavaş?

Ne yapalım?

• İade alıp başka hosting'e geçin

Oy: 167 93,3%
  • Üst pakete geçin

Oy: 12 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    179
  • Anket kapandı .
Geçiş bittiğine göre Saat 20.30'da yeni sunucuya geçişimiz başlatılacaktır. Bu nedenle Sosyal'e erişim sağlanamayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. zımbırtısı yok olabilir mi?

Her şey sırayla, onu da kapayayım yine de. Az sonra herkes oturumdan atılabilir Redis kurulumu yapıyoruz. Lütfen şu önümüzdeki bir saati anlayışla karşılayın, teşekkürler 🙏

Her şey sırayla, onu da kapayayım yine de. Az sonra herkes oturumdan atılabilir redis kurulumu yapıyoruz. Lütfen şu önümüzdeki bir saati anlayışla karşılayın, teşekkürler 🙏

Tam olarak sunucuda hangi isletim sistemi mevcut ve web sunucusu tarafında Apache mi yoksa nginx mi kullanıyorsunuz? Ayrıca, mail sunucunuz aynı sunucuda mı barındırılıyor?

Her şey sırayla, onu da kapayayım yine de. Az sonra herkes oturumdan atılabilir Redis kurulumu yapıyoruz. Lütfen şu önümüzdeki bir saati anlayışla karşılayın, teşekkürler 🙏

Hocam sunucularda yaşanan sıkıntı sebebiyle GIF profil fotoğrafı olayı ertelendi değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak sunucuda hangi isletim sistemi mevcut ve web sunucusu tarafında Apache mi yoksa nginx mi kullanıyorsunuz? Ayrıca, mail sunucunuz aynı sunucuda mı barındırılıyor?
İşletim sisteminin ubuntu 22 veya 24 olduğunu düşünüyorum. Cpanel kullandığını görmüştüm contabodayken bu yüzden apache olduğunu düşünüyorum. mail hizmetini google workspace'den alıyorlar.

6 çekirdek veriyorlar da hangi işlemcinin 6 çekirdeği? Düzgün bir işlemciden 6 çekirdek aldığımıza emin miyiz?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt