Bu nasıl iştir kardeşim dost başa düşman ayağa bakar burada işler yer değiştiriyor adamın hem İş Bankası uygulaması kartlarına bulaşıyorlar iptal ediyorlar çok kolay bir şekilde sorgulamadan hem de siteye kadar da uzanıyorlar sıcak takipte peş peşe kimse adamdan vazgeçmek istemiyor resmen.
Meyve veren ağaç taşlanırmış ama belli ki çok canları yanmış miniklerin. Dışarıdan; "artık yok oldu, kendi ayağına sıktı" falan diyorlardı ama karşılarında bu kadar sağlam ve dik duran bir kitle bulunca ne yapacaklarını şaşırdılar. "Herkesin dostu onun aklıdır; düşmanı ise cehaletidir."
Bu nasıl iştir kardeşim dost başa düşman ayağa bakar burada işler yer değiştiriyor adamın hem İş Bankası uygulaması kartlarına bulaşıyorlar iptal ediyorlar çok kolay bir şekilde sorgulamadan hem de siteye kadar da uzanıyorlar sıcak takipte peş peşe kimse adamdan vazgeçmek istemiyor resmen.
Çünkü aleyhlerine dahi olsa isime yönelik her söylenecek şeyi kısa günün karı deyip, ellerini sıvazlayacaklar. Recep abi süreci gayet kontrollü götürüyor.
Çünkü aleyhlerine dahi olsa isime yönelik her söylenecek şeyi kısa günün karı deyip, ellerini sıvazlayacaklar. Recep abi süreci gayet kontrollü götürüyor.
Kontrollü götürmekten başka çaresi var mı zaten ortalık oltaya gelecek sazan aramakta sosyal medyada yüz olmak zor onun getirileri bunlar maalesef sosyal medyada tanınınca bunlarda ek paket olarak geliyor katlanılacak mecbur. Her yere erişim sağlıyorlar kafaya tıkınca bir kişiyi.
NetVay kendisi bizimle iletişime geçti. Bizimle proje yapacaklardı, vazgeçtiler. Sonra bize hosting sponsoru olmak istediler, biz de prensip gereği sponsorlu hosting kabul etmediğimizi belirtip müşterileri olduk.
İlgileniyorlar, haklarını yiyemem. Tutmadıkları ve tutamadıkları sözleri oldu ama en azından çabalıyorlar ve bir telefon uzağımızdalar. Bekliyoruz bu akşamı.
Ancak açıklama yaptıkları saatten bu saate kadar site stabil çalışmadı. Kendilerinden deneme amaçlı VDS de kiraladım. Mail yazılımımı kurdum, kurana kadar da bağlantı problemleri yaşadım. Ancak mailime daha bir saat önce bile ulaşamıyordum.
Telafi etmeleri gerek diye düşünüyorum.
Ekleme: Bu mesajın gitmesi için 3 dakika bekledim.
Ancak açıklama yaptıkları saatten bu saate kadar site stabil çalışmadı. Kendilerinden deneme amaçlı VDS de kiraladım. Mail yazılımımı kurdum, kurana kadar da bağlantı problemleri yaşadım. Ancak mailime daha bir saat önce bile ulaşamıyordum.
Telafi etmeleri gerek diye düşünüyorum.
Ekleme: Bu mesajın gitmesi için 3 dakika bekledim.
Değişmeyi planlıyor musunuz? Çünkü her bir konuya girerken önce tıklıyorum, sonra iki reels izleyip tekrar foruma dönüyorum. Az önce açtığım konuyu açmam yaklaşık 5 dakikamı aldı.
Bir insan neden saldırı yapar ki? Hani ne kazanıyorsun? Böyle pragmatik açıdan bir kazancı olsa neyse diyeceğim de yani DDoS attın. Sonra? Ya ben cahilim ya da insanlar gerçekten garip.
Büyük ihtimalle DDoS atmalarının sebebi insanların bilgi alabileceği ya da yardım bulabileceği bir site olduğundan olabilir. (herkesin görüşü farklı olabilir. Ama açıkçası ben fikir danışabiliyorum daha 2 kez konu açtım ama olsun )