Sorum başlıktaki gibi. 522 hataları çok sık olmaya başladı. Aynı şekilde kendi sitemde de bu sorun çıkmaya başladı. Hostingden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum bu sorunun.
Bende netvay kullanıyorum fakat son zamanlarda DDoS saldırısı artmaya başladı DDoS koruması var diye aldık. Hizmetlerinden memnunum, destek hemen ilgileniyor bir sorun olduğunda.
Bende netvay kullanıyorum fakat son zamanlarda DDoS saldırısı artmaya başladı DDoS koruması var diye aldık. Hizmetlerinden memnunum, destek hemen ilgileniyor bir sorun olduğunda.
Aynı şekilde Netvay kullanıyorum. Büyük ihtimalle S** K*** bana sövüyor, ama elinden gelen desteği de sağlıyor. Birçok kez kendileri sunucuma bağlanıp işlem yaptı. Sövmesinin sebebi, talep fazlalığından kaynaklı; dün saat 15:00’te bir talep açtım, hâlâ açık ve hâlâ yazışıyoruz.
NetVay candır. Destek ekibi, eğer sorununuzu veya taleplerinizi uygun ve anlaşılır bir dille iletirseniz, biletlere hızlı dönüş yapıyor ve bir dediğinizi ikiletmiyorlar. Kendilerine teşekkürler, kendileriyle birlikte uzun süre çalışmayı düşünüyorum.