Yeni logo tasarımını nasıl buldunuz?

• Çok beğendim

Oy: 13 13,5%
  • Beğendim

Oy: 47 49,0%
  • Nötr

Oy: 15 15,6%
  • Beğenmedim

Oy: 16 16,7%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 5 5,2%

• Oy verenlerin toplamı
    96
  • Anket kapandı .
Güzel eline sağlık ama bence biraz sadeleştirmek daha iyi olabilir.
techolay.webp

Her biri ayrı bir önem arz ediyor benim için. Fikirlerinizi bu noktada paylaştığınız için teşekkür ederim tekrardan. Belirtilen bazı yorumlara istinaden sadeleştirmek istersek aşağıdaki gibi uygun olabileceğini düşünüyorum. "t" harfi aslında tek başına mevzuyu sırtlıyor keza. Yani bir favicon olarak kalacak şekilde "Tech+Olay" kısmının aslında en başta vurgusu. Olay kısmını vurgulamak babında ise şunu belirtmekte yarar gördüm teknolojik olay durumu ve aslında her iki ayrı kelimenin temelde birbirine bağlanmasını yaratmak istemiştim. Duruma bağlı olarak belki renkler değişebilir ileri de. Son olarak yapılan tüm yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Görüşleriniz benim için önemli. Sevgiler. 🤖
techolay02.webp

O harfinde ki simgeler anatomi dersin de yumurtaya ulaşmak isteyen erkek üreme hücresi gibi bir görüntü andırıyor. Ben pek hoşlanmadım. Açık ve net olmak gerekirse. Emeğinize sağlık yine de.

Son düzenleme:
O harfinde ki simgeler anatomi dersin de yumurtaya ulaşmak isteyen erkek yumurtası gibi bir görüntü gibi ben pek hoşlanmadım. Açık ve net olmak gerekirse.

Merhaba arkadaki dairenin tam kapalı olmaması sizi bu noktaya taşımış olabilir. Aslında teknolojik kısmı olduğu için "yonga plakası" şekline yorumlamak açısından yer vermiştim. Ama sizin derslerdeki "yumurtaya ulaşmak isteyen erkek yumurtası " benzediğini de duymuş olduk. Daha belirgin ve ufak rötuşlamalar ile bunu çözebilirim. 🤖

Merhaba arkadaki dairenin tam kapalı olmaması sizi bu noktaya taşımış olabilir. Aslında teknolojik kısmı olduğu için "yonga plakası" şekline yorumlamak açısından yer vermiştim. Ama sizin derslerdeki "yumurtaya ulaşmak isteyen erkek yumurtası " benzediğini de duymuş olduk. Daha belirgin ve ufak rötuşlamalar ile bunu çözebilirim. 🤖

Yazım yanlışı yapmışım. Tıbbi terim veya halk dilinde kullanırsam müstehcen olabileceğini düşündüm. Ceza yememek için tabii ki. Eleştirilere açık olursunuz sanmıştım. Kusura bakmayınız.

Yazım yanlışı yapmışım. Tıbbi terim veya halk dilinde kullanırsam müstehcen olabileceğini düşündüm. Ceza yememek için tabii ki. Eleştirilere açık olursunuz sanmıştım. Kusura bakmayınız.
:unsure: Eleştirilere elbette açığım. Ben temelde şuradakini baz almıştım. Sizin aklınıza gelen farklı olabilir. Saygı duyarım. Yaptığınız yazım yanlışı benim anlamama sorun değil. Ancak kusurluk bir durum yok ben sizi net anladım. Siz yanlış anlamış olabilir misiniz acaba?