Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam

Yeni logo tasarımını nasıl buldunuz?

• Çok beğendim

Oy: 13 13,5%
  • Beğendim

Oy: 47 49,0%
  • Nötr

Oy: 15 15,6%
  • Beğenmedim

Oy: 16 16,7%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 5 5,2%

• Oy verenlerin toplamı
    96
  • Anket kapandı .
Recep Baltaş beğense bile ekleyeceğini zannetmiyorum. Galiba kendisi mevcut berbat logodan memnun.
Öncelikle bu bir ön yargıdır. "Mevcut berbat logodan memnun demeniz de ne kadar doğru sizce? Keza değiştirmeme hakkıda kendindedir. Yapacağınız eleştirileri de uygun bir üslupla yaparsanız faydası olur. Başkası adına kesin bir dille bilmeden yorum yapmamanızı size tavsiye ederim. Adam zaten yazmış açıklamayı okumanızı tavsiye ederim. İster değiştirir, ister değiştirmez bu onun bileceği bir şey. Hiçbirimiz bence haddini aşmamalı. Sevgiler.

Bunu okumanızı dilerim önce.

Biraz zaman tanı bence. Forum kurulalı 1 ay olmadı, eminim ki mart ayına kadar logo değişir.
Kesinlikle, katılıyorum. Kaldı ki adam bir tek bizle, forumla uğraşmıyordur bütün gününü. Yapıcı olmalıyız ki birlikte bu durumların üstesinden gelebilelim.

Emeğinize sağlık hocam bence gayet iyi olmuş.

Evet arkadaşlar. Bireysel bazda yapmış olduğum "techolay.net" sitesinin yeni logosu için sonuçları açıklıyorum.

Yasal Uyarı!
Sonuçların herhangi bir resmi veya forum tarafından netleşmiş durumu yoktur öncelikle bunun altını çizeyim. Durum kişisel bazda sadece sizlere sunup değerlendirme almak için oluşturulmuştur. İleri ki süreçte, daha önce de belirttiğim üzere net bir karar yine Techolay site sahiplerinin vereceği bir durumdur, sevgiler.

Yeni logo tasarımını nasıl buldunuz? Anket sonuçlarımız.

Beğenenler: 60.
Beğenmeyenler kişi sayısı: 21.
Kararsızlar: 15.
-------------------------------
Toplam katılım sayısı: 96.

Oylamaya katılım için hepinize teşekkür ederim. Sevgiler.

Son düzenleme:
Beyaz temada uyarınız gözükmüyor Yazıyı seçerek okudum.

Çok iyi olmuşta burası sadece teknolojik forumu değil. Ama yine de iyi, eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…