Arkadaşlar merhaba. "Techolay.net" yeni logo tasarım çalışmamı sizlere sunuyorum. Mevcut logonun sanki biraz aceleye gelmiş olduğunu hissettim. O sebeple taşın altına bizlerinde el atmasını ve buraya yakışır bir logo olmasını istedim doğrusu.
@Recep Baltaş umarım bu fikrim rahatsızlık vermez, yani en azından ben bir kenarından tutmak, çorbada bizim de tuzumuz olsun maksadıyla bu işe kalkıştım. Bu arada yeni alan yeni bir başlangıç için tebrik ediyorum, hayırlısı olsun her şey için. Sizlerle yakından tanışmasam da belli vakitlerde uğrayıp sosyalde bulunan birisiyim. Ve burada olmak keyifli gerçekten.
Gündüz vakti yayınlayacaktım fakat benim biraz aceleci davranmam ve yeni üyelik işlemlerimin biraz sorunlu ilerleyişi, sanırım yanlış bir anlaşılmamdan kaynaklı bir askıya alındı. Neyse bu konumuzu er geç çözdük. Asıl konuya gelecek olursam, sizlere yapmış olduğum bu logoda fikir, yorum ve beğenilerinizi bekliyorum. Tamamen el emeğidir.
Her şey "Techolay.net" için, her şey güzel olacak diyorum. Kabul edilirse tüm dijital ve baskı alanına uygun formatları teslim edebilirim. Tasarımsal bir ihtiyaç olursa seve seve yardımcı olabilirim.
@Recep Baltaş ayrıca herhangi bir ücret vs istemiyorum. Bilirsiniz normalde bu işler ücreti karşılığında yapılır. Kendiniz için logo vb. tasarım konularında bana profilimden ulaşabilirsiniz.)Sevgiler... {dijitalfikir}
Eki Görüntüle 4660Eki Görüntüle 4656Eki Görüntüle 4657Eki Görüntüle 4658