Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ayrıca sunuculara da fazladan yük olur. Forumu çok doldurmaya gerek yok. Bugüne kadar açılan her öneri desteklenseydi forumda adım atılacak yer olmazdı.
Aynen öyle burası bir forum.

Forumda sorunu sorarsın, başkalarına yardım edersin, insanlarla sohbet edersin. E gidip şimdi abidik gubidik şeyler gelse sunucuya ek ağırlık biner. Zaten daha yeni adam gibi hızlı oldu forum tekrar eski 1.4 egea gibi iki saat bekletmesin sonra.

Ayrıca sunuculara da fazladan yük olur. Forumu çok doldurmaya gerek yok. Bugüne kadar açılan her öneri desteklenseydi forumda adım atılacak yer olmazdı.
Sunuculara abartı yük olmaz, patates mi bu sunucular? Sunuculara yük olacak şey ana yazılımdır en çok.

Benim de benzer konum vardı, aklınızdakileri oraya da yorumlayın derim hocam. Artıladım gelirse tatlı olur :)

@3586 Sonuna kadar zorlayacak bir şey değil ki bu? JS bile basit bir şekilde yapabilir bunu, ki JS'de de zorlamaz bu sistem ana sunucuyu. Hadi diyelim patates internetiniz var, WEBP koyulur, veya sadece Steam'den veri çekme koyulur.

Zorlamayalım zorlamayalım diye de tüm önerileri reddetme sebebi bulunmamalı, reddedilecekse farklı sebepten reddedilmeli.