Techolay sayesinde artık mesaj yazarken çok daha dikkat ediyorum

Rica ederiz. Kurallarımızın asıl amacı da tam olarak bu; sadece ceza vermek değil, hayatın her alanında kullanacağınız doğru Türkçe alışkanlığını kazandırmak. Bu güzel geri dönüşünüz ve 1 yıllık uyarısız serüveniniz için tebrikler. Keyifli sosyaller diliyorum.

Güzel geri bildiriminiz için teşekkürler. Zaten forumda yazım kuralları konusunda ciddi uyarılar yok, %90 ya düzenleyip geçiyoruz ya da doğrusunu yazarak bildirim yolluyoruz.

Bazı üyeler bundan bile rahatsız oluyor ancak kişisel gelişime katkısı oluyor. Aynı zamanda forumda da düzenli, okunabilir yazılar oluyor. Bazen öyle konular oluyor ki 50-60 cümleyi sıfır nefesle yazıyorlar. Ne okunuyor ne de anlaşılıyor mesela.

Ha eklemem gerek, ben de büyük oranda Technopat ile öğrenmişimdir. Yaza yaza el de alışıyor. İyi ki de almışım o uyarıları zamanında.

Bugün ne insanlar var, adam insan kaynaklarında çalışıyor ama daha bağlaçları ayıramıyor.

Yazım kuralları konusunda iyileşme olmasaydı forumda sıkça "ossuruda" gibi yazımlar görürdük, sanırım.

Yalnız cümlende hata var. Ama, fakat, lakin gibi bağlaçlardan önce noktalama işareti kullanılmaz. "Saçma geliyordu ama" olması lazımdı.

Moderasyon sağ olsun yazım kurallarında katliam yapanlara uyarı veriyor. Yoksa bana da arada uyarısız bildirim geliyor. Şimdi bunu dedim ya uyarı puanlı bildirim gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…