Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Sadece Techolay derseniz ya da arama sonuçlarını şu sorguyu ara şeklinde değişirseniz görünecektir. Durumu @Recep Baltaş'a ileteceğim ve bunun çözümlenmesi hakkında neler yapılabilir tartışılır. Hâlâ bir sürenin geçmesi gerekebilir gibi bir düşünce olsa da aklımda şimdiye kadar düzelmesi gerekir de diyorum. Durumu buradan paylaşırız.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Google'ın SEO sistemi ile Bing'in farklı. Keyword benzeri sitelerden arattığımız zaman Google'ın SEO(Arama motoru optimizasyonu) sisteminde yeşil forumun daha çok çıkar. Çıkması doğaldır çünkü uzun yıllardır var olan popüler bir forum. Recep ağabey ile ekibi bu forumu çok uzun yıllar önce kurdular ve yönettiler. Sadece bizim forumun neredeyse hiç çıkmaması biraz garibime kaçtı.
Her neyse, şunu söylemek istiyorum. Techolay yeni kuruldu ve Techolay'ın başında çok tecrübeli isimler var. Bu isimler içerisinde Recep Baltaş ile ekibi bulunuyor. Yakın zamanda daha düzgün şekilde düzene oturacaktır diye düşünüyorum.
Her neyse, şunu söylemek istiyorum. Techolay yeni kuruldu ve Techolay'ın başında çok tecrübeli isimler var. Bu isimler içerisinde Recep Baltaş ile ekibi bulunuyor. Yakın zamanda daha düzgün şekilde düzene oturacaktır diye düşünüyorum.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
@Livo çünkü ikisi farklı SEO sistemlerine sahip hocam. Şöyle düşünebilirsiniz: İzlesene ile YouTube aynı algoritmaya sahip olabilir mi tabii ki hayır. İkisi farklı kullanıcılara sahipler. Techolay ile yeşil sitenin kitlesi gibi tam olarak aynı değiller, farklılar.
Yok hocam biliyorum "Techolay" diye aratıp enter a bastığımda sonuçlar yükleniyor "Techolay" yazısı "Technology" e dönüşüyor.
Son düzenleme:
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
@Livo siz YouTube'da yeni kanal açtığınızda ve YouTube kanalın isminizi arama motoruna yazdığınız zaman hemen kendinizi görebilir misiniz?
Tabii ki hayır. Çünkü SEO/arama motorunda az yazıldığınız için henüz öne çıkamamışsınız demektir. Zaten bir diğer sebep ise rekabettir yani sizden başkaları bulunuyor demektir. Binlerce veya milyonlarca Xenforo forumu var. En popüler neyse o gösterilir.
Kısacası Yandex arama motorunda çok yazılmamışız demek oluyor. Yoksa yapay zekanın bize uyuz olduğunu falan sanmıyorum.
Tabii ki hayır. Çünkü SEO/arama motorunda az yazıldığınız için henüz öne çıkamamışsınız demektir. Zaten bir diğer sebep ise rekabettir yani sizden başkaları bulunuyor demektir. Binlerce veya milyonlarca Xenforo forumu var. En popüler neyse o gösterilir.
Kısacası Yandex arama motorunda çok yazılmamışız demek oluyor. Yoksa yapay zekanın bize uyuz olduğunu falan sanmıyorum.
@Livo siz YouTube'da yeni kanal açtığınızda ve YouTube kanalın isminizi arama motoruna yazdığınız zaman hemen kendinizi görebilir misiniz?
Tabii ki hayır. Çünkü SEO/arama motorunda az yazıldığınız için henüz öne çıkamamışsınız demektir. Zaten bir diğer sebep ise rekabettir yani sizden başkaları bulunuyor demektir. Binlerce veya milyonlarca XenForo forumu var. En popüler neyse o gösterilir.
Anladım, teşekkürler.
- Makaleler
- 7
@Enes3078 düzeltilebilir mi bilmiyorum ama Yandex'te Techolay diye aratınca otomatik olarak Technology'e çeviriyor.
Yandex'e direkt ben indexlettim, önceden hiç çıkmıyordu. Kontrol sağlarım, teşekkürler
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı