Techolay Sosyal için Rozet önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
  • Etiketler Etiketler
    rozet
Makaleler
23
Sizin rozet önerilerinizi merak ediyorum. Benimkiler bu şekilde.
  • Teknoloji Uzmanı: Donanım ve yazılım kategorisinde en çok yardımı olan kullanıcılar.
  • Kreatif Çözümcü: Zorlu problemlere deva olan kullanıcılar.
  • Kod Adı: Mobil: Telefon kategorisinde en çok yardımcı olan kullanıcılar.
  • Odyofil: Kulaklık, hoparlör veya mikrofonlar hakkında detaylı inceleme yapan kullanıcılar.
  • Elma Gurusu: Apple cihazlarıyla ilgili sorunlara çözüm önerileri sunan kullanıcılar.
  • Turbo Fan: Soğutma sistemleri üzerine çözüm önerileri sunan kullanıcılar.
  • GPU Efendisi: Ekran kartı performansını optimize eden kullanıcılar.
  • Mavi Ekran Kahramanı: Mavi ekran hatalarına çözüm önerileri sunan kullanıcılar.
  • Laptop Doktoru: Gaming laptoplar hakkında sürekli önerilerde bulunan ve geniş bilgiye sahip kullanıcılar.
  • Droid Şefi: Android cihazlar için yardım eden ve optimize etme konusunda bilgi paylaşan kullanıcılar.
  • Sistem Uzmanı: Oyun odaklı sistemleri öneren ve optimize eden kullanıcılar.
  • Donanım Dedektifi: En karmaşık donanım sorunlarını çözen, sorunları analiz edip çözüm bulan kullanıcılar.

@Toby Fox ve Ekipman kategorisinin garibanlık seviyesi...
Bu arada öneri çok hoş ama rozetlerin manuel ayarlanması lazım, aktiflik gittiği an rozetin alınması lazım ki hiç yoksa devamlılık sağlanabilsin. Ayrıca rozetler verilirken yönetimin onayından geçmesi de gerektiğini düşünüyorum.

Elinize sağlık ancak birkaç ufak şey var:
1. “Droidlere Fısıldayan” adında bir rozet var zaten.
2. Tam olarak “Telefon” kategorisi var denemez, “Mobil” kategorisi var ancak genel bir kategori için rozet olmamalı bence. Mesela “Mobil” kategorisinde sadece “Telefon Tavsiyeleri” alt başlığında aktif olan ancak iPhone'lar hakkında bilgisi olmayan biri “Kod Adı: Mobil” adlı bir rozet almamalı bence.
3. “Elma Gurusu” rozeti de mevcut zaten.

Teşekkürler. Olan rozetlerin bazılarına dikkat etmedim.

"Laptop Doktoru" deyince aklıma sürekli laptop öneren kişi değil de genel laptop sorunlarını çözen bir karakter geliyor.

Joystick Uzmanı: Kontrolcü (gamepad) konularında en çok yardımı dokunanlar.
Açıklama değişebilir ama bence isim yaratıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…