Asily

Üstün
Makaleler
6
Yer
Karabük
Bugün Techolay Sosyal incelemesi yapmak istedim ve yapıyorum, Baktığımız zaman varsayılan olarak bizi kullanıcı dostu bir arayüz karşılıyor:

Koyu

Screenshot 2026-06-13 at 9.28.46 PM.webp

Açık

Screenshot 2026-06-13 at 9.30.50 PM.webp

Ayrıca sadece bunlarla sınırlı değil:

Screenshot 2026-06-13 at 9.33.28 PM.webp

Screenshot 2026-06-13 at 9.33.20 PM.webp

Screenshot 2026-06-13 at 9.33.11 PM.webp

Screenshot 2026-06-13 at 9.33.01 PM.webp

Screenshot 2026-06-13 at 9.32.44 PM.webp

Gibi gibi bir sürü çeşidi var. Konu oluşturmak isterseniz bir sürü seçenek olması gerçekten çok iyi. Ayrıca moderasyon ekibi direkt engel vermiyor, aksine önce kendilerini sözlü olarak uyarıyorlar, yeşil forum gibi 1 günlük uyarı vermiyorlar. Ayrıca forum sahibi @Recep Baltaş olabildiğince herkese yardım etmesi gerçekten en iyi taraflarından biri. Hatta kendisi bunu gizli bir hesap kurup onunla bile yapıyor (Furkan Taksi videosunda kendisi söylüyor), forum sahibi, moderasyon ekibi gibi şeylerde son derece iyi. Tema çeşitliliği, konu çeşitliliği fazlasıyla mevcut. Puanım 10/9.9. 0.1 puan çökmelerden kırdım. Kesinlikle kullanın, tavsiye ederim. Size sürekli dislike atan biri varsa onları uçuruyorlar, forum gerçekten temiz bir kitleye sahip oluyor. YZ düzelt butonu ile her şeyi halledebilmek çok hoş. Forum tasarlanırken kullanıcı isteklerinin dinlenilmesi harika.

Bugün Techolay Sosyal incelemesi yapmak istedim ve yapıyorum, Baktığımız zaman varsayılan olarak bizi kullanıcı dostu bir arayüz karşılıyor:

Koyu

Eki Görüntüle 256955

Açık

Eki Görüntüle 256956

Eki Görüntüle 256957

Eki Görüntüle 256958

Eki Görüntüle 256959

Eki Görüntüle 256960

Eki Görüntüle 256961

Gibi gibi bir sürü çeşidi var. Konu oluşturmak isterseniz bir sürü seçenek olması gerçekten çok iyi. Ayrıca moderasyon ekibi direkt engel vermiyor, aksine önce kendilerini sözlü olarak uyarıyorlar, yeşil forum gibi 1 günlük uyarı vermiyorlar. Ayrıca forum sahibi @Recep Baltaş olabildiğince herkese yardım etmesi gerçekten en iyi taraflarından biri. Hatta kendisi bunu gizli bir hesap kurup onunla bile yapıyor (Furkan Taksi videosunda kendisi söylüyor), forum sahibi, moderasyon ekibi gibi şeylerde son derece iyi. Tema çeşitliliği, konu çeşitliliği fazlasıyla mevcut. Puanım 10/9.9. 0.1 puan çökmelerden kırdım. Kesinlikle kullanın, tavsiye ederim. Size sürekli dislike atan biri varsa onları uçuruyorlar, forum gerçekten temiz bir kitleye sahip oluyor. YZ düzelt butonu ile her şeyi halledebilmek çok hoş. Forum tasarlanırken kullanıcı isteklerinin dinlenilmesi harika.

Forum güzele benziyor bi ara üye olup denemek lazım.
Kesinlikle açın hocam. Ne kadar erken açarsanız o kadar iyi. Techolay gerçekten güzel bir forum. Hesap açınca haber verirseniz takipleşiriz. Forum yani acayip iyi. 2030'dan geliyor sanki. Butonlar olabildiğince güzel. Bu mesajı yazarken tıkladığım buton aşırı güzel ve yakışıklı.

Recep Baltaş modem ziyareti gelsin.
Gelir hocam, modemi ziyarete gidiceğiz Recep abiyle. Recep abi hazırlanıyor şuan ben hazırım. SSD ölüm testi yapıcağız modemle.

chats-whatsapp-5PLLAkrh7oB4PRCiNZCknh-2.webp

Gidemeyeceğiz hocam.

Son düzenleme:

Koyu

Eki Görüntüle 256955

Açık

Eki Görüntüle 256956

Eki Görüntüle 256957

Eki Görüntüle 256958

Eki Görüntüle 256959

Eki Görüntüle 256960

Eki Görüntüle 256961

Kural bakımından donanım arşivini tercih ederim.