IELTS yada TOEFL olmaz mı hocam?YDS sınavı var YÖK'ün yaptığı, İngilizce dil belgesi için giriyorsun. Çoğu şirket onun belgesini kabul ediyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
TOEFL kabul etmiyor mu şirketler?YDS sınavı var YÖK'ün yaptığı, İngilizce dil belgesi için giriyorsun. Çoğu şirket onun belgesini kabul ediyor.
Tam yazacaktım
Blackraven
Üstün
YDS sınavı var YÖK'ün yaptığı, İngilizce dil belgesi için giriyorsun. Çoğu şirket onun belgesini kabul ediyor.
YDS 95 ne hocam İngiliz prensi miyiz. 92.5 var olur mu?
YASEDEM
Deneyimli
Onu bende biliyorum ben sunucu kuralı falan sandımYDS sınavı var YÖK'ün yaptığı, İngilizce dil belgesi için giriyorsun. Çoğu şirket onun belgesini kabul ediyor.
TOEFL kabul olur mu?Techolay'ı kullanmak için YDS 95 zorunluluğu getirdik (!)
- Makaleler
- 20
Siteyle ilgili bir rapor almak için birkaç dakikalığına İngilizce yapıldı, tekrar düzelmiş olması gerek.
Max Caulfield
Üstün
Bende hala dil değiştirme seçeneği gözükmüyor. Tabii ben İngilizce kullandığım için sorun değil ama yine de belirteyim.Siteyle ilgili bir rapor almak için birkaç dakikalığına İngilizce yapıldı, tekrar düzelmiş olması gerek.
- Makaleler
- 20
Gözükmesi gerekiyor, alternatif olarak dil değişikliğini buradan yapabilirsiniz:Bende hala dil değiştirme seçeneği gözükmüyor. Tabii ben İngilizce kullandığım için sorun değil ama yine de belirteyim.
Max Caulfield
Üstün
Gözükmesi gerekiyor, alternatif olarak dil değişikliğini buradan yapabilirsiniz:
Bayağı gözükmüyor.
YASEDEM
Deneyimli
Bende de gözükmüyor.Gözükmesi gerekiyor, alternatif olarak dil değişikliğini buradan yapabilirsiniz:
Aslında bütün tuşların yerini ezbere biliyorum, benlik bir sıkıntı yok
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS