Techolay Sosyal Kullanım Limitleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
@Enes3078 Lütfen şu limiti arttırın, görsellerin çoğunu sıkıştırarak yüklüyorum. En azından 8 MB falan olsa en azından yüksek çözünürlüklü fotoğraf destekler. (Telefonla 48MP çekme muhabbeti veya en son Fortnite rehberi yaptığımda sorun çıkmıştı istediğim görsellerin bazılarını boyut sınırından ekleyemedim.)

Her geçen gün yeni kullanıcılarla birlikte sunucudaki yük artıyor.

Sürekli artan bir yükü kullanıcılara en az yansıtmak için yapılan düzenleme, gayet mantıklı.

İfadeler: 683
Sürekli artan bir yükü kullanıcılara en az yansıtmak için yapılan düzenleme, gayet mantıklı.

Diyorum ki bu kısıtlamalar yerine sunucu paketine yükseltme yapmayıp para biriktirip kendi sunucularına mı direkt geçselerdi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Biliyoruz ve durumun farkındayız fakat sunucumuzdaki depolama sıkıntılarını göz ardı edemezdik. Şu anki sunucuda depolama boyutu anlamında sınırlandırmamız kalmadığı için belki bu miktarı yükseltebiliriz. Bi' karara bağlarsak buradan belirtirim. İyi Sosyaller dilerim.

Diyorum ki bu kısıtlamalar yerine sunucu paketine yükseltme yapmayıp para biriktirip kendi sunucularına mı direkt geçselerdi?

Ana sayfada onca kişi çalışırken, Sosyal tarafında onca kişi çalışırken ve yüzlerce öneriyi hayata geçirebilmek için eklentilere yüzlerce dolar harcayarak sizlere olabilecek en kaliteli forum deneyimini yaşattığımız için özür dileriz (!). Sizlere layık olmak bir yana hiçbir şeyi başaramadık, bu yüzden 100 bin tık aldık 28 gün içinde

Her şey bir yana böyle şeylere rağmen bizleri destekleyen ve bizlerin yanında olan herkese teşekkür ederek bu mevzuyu kapatıyorum.

Rapor kısıtlamasını beğenmedim açık konuşmak gerekirse, suistimal edenler için iyi bir önlem ama benim için hiç iyi olmadı.

Rapor bekleme süresi hakkında:
Önceden 7.5 dakika idi süre, bir öneri üzerine 5 dakikaya indirildi. Bence de düzenlenebilecek bir kısıt. Suistimali cezalandırıp doğru kullanımın önüne geçmeyen birtakım düzenlemeler yapılabileceğine inanıyorum.

Teşekkürler abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…