@Barış, hocam Cosmic tema'da mesaj ile görüntülenme kısmı çok ortada kalmış gibi. Cosmic Amoled'da sorun yok.

Ekran Görüntüsü (129).webp

Cosmic AMOLOED'de arka planı siyah olmayan, gri olan yerler var.

Koca CSS dosyasındaki her şeye important atılmış. Dosya boyutu 3 kB fazla. Yarın bir gün bir yerde değişiklik yapılmak istendiğinde o important'larla uğraşılacak. Başlanmadan terk edilmeli.

Şunların renk kontrastı çok kötü.

1780135322542.webp
1780135343875.webp
1780135664820.webp

Dünyanın en gereksiz animasyonlarından biri iki satır olunca hiç de düzgün çalışmıyor.

1780135403263.webp

Cosmic AMOLOED'de arka planı siyah olmayan, gri olan yerler var.

Koca CSS dosyasındaki her şeye important atılmış. Dosya boyutu 3 kB fazla. Yarın bir gün bir yerde değişiklik yapılmak istendiğinde o important'larla uğraşılacak. Başlanmadan terk edilmeli.

Şunların renk kontrastı çok kötü.

Dünyanın en gereksiz animasyonlarından biri iki satır olunca hiç de düzgün çalışmıyor.

Haklısınız, CSS tarafı zamanla fazla şişti. Kaldı ki temada bazı renkler çok saçma yerlere bağlı olduğu için mecbur CSS girmek zorunda kaldık. Tabii bazı düzenlemeler hızlı çözüm için eklendiği için !important kullanımı da arttı. Bunu kademeli olarak temizleyip daha az override içeren, tema değişkenlerine daha bağlı bir yapıya geçme planımız var.

Butonlar ve diğer renkler ile ilgili şeyler de notlarım arasında, bu tarz şeyleri hafifleteceğim zaten. Bahsettiğiniz animasyonu fark etmemiştim fark etseydim kaldırırdım, temanın kendi olayı onu da iptal etmemiz gerek. Geri bildirim için teşekkürler.

Yeni konu belirteci kullanmak isterseniz Xenforo altyapısı için yazdığım bir script'im var. Görsel geliştirmeler, konunun aldığı cevap sayısına göre popüler konu etiketleri, tıkla direkt konu takibini bırak gibi çok daha geliştirdim ama açtığım konuyu güncelleyemiyorum.

Şimdi lazy load yani "tıkla ekran yenilenmeden yeni sayfa gelsin" gibi ek özellikler üzerinde çalışıyorum.

1780145404822.webp

Son düzenleme: