Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Cosmic AMOLOED'de arka planı siyah olmayan, gri olan yerler var.
Koca CSS dosyasındaki her şeye important atılmış. Dosya boyutu 3 kB fazla. Yarın bir gün bir yerde değişiklik yapılmak istendiğinde o important'larla uğraşılacak. Başlanmadan terk edilmeli.
Şunların renk kontrastı çok kötü.
Dünyanın en gereksiz animasyonlarından biri iki satır olunca hiç de düzgün çalışmıyor.
Koca CSS dosyasındaki her şeye important atılmış. Dosya boyutu 3 kB fazla. Yarın bir gün bir yerde değişiklik yapılmak istendiğinde o important'larla uğraşılacak. Başlanmadan terk edilmeli.
Dünyanın en gereksiz animasyonlarından biri iki satır olunca hiç de düzgün çalışmıyor.
SHERLOCKED
Başarılı
Monitör için de bir rozet eklense fena olmaz.
- Makaleler
- 20
Haklısınız, CSS tarafı zamanla fazla şişti. Kaldı ki temada bazı renkler çok saçma yerlere bağlı olduğu için mecbur CSS girmek zorunda kaldık. Tabii bazı düzenlemeler hızlı çözüm için eklendiği için !important kullanımı da arttı. Bunu kademeli olarak temizleyip daha az override içeren, tema değişkenlerine daha bağlı bir yapıya geçme planımız var.Cosmic AMOLOED'de arka planı siyah olmayan, gri olan yerler var.
Butonlar ve diğer renkler ile ilgili şeyler de notlarım arasında, bu tarz şeyleri hafifleteceğim zaten. Bahsettiğiniz animasyonu fark etmemiştim fark etseydim kaldırırdım, temanın kendi olayı onu da iptal etmemiz gerek. Geri bildirim için teşekkürler.
Yeni konu belirteci kullanmak isterseniz Xenforo altyapısı için yazdığım bir script'im var. Görsel geliştirmeler, konunun aldığı cevap sayısına göre popüler konu etiketleri, tıkla direkt konu takibini bırak gibi çok daha geliştirdim ama açtığım konuyu güncelleyemiyorum.
Şimdi lazy load yani "tıkla ekran yenilenmeden yeni sayfa gelsin" gibi ek özellikler üzerinde çalışıyorum.
Forumlarda yeni açılmış konuların arkaplanını parlatır, böylece son açılan konular çok daha kolay seçilebilir. Devamlı sıcak fırsatlarda takılan biri olarak, yeni konuları gözle basitçe süzebilmek için bir script yazmıştım. Kullanmak isterseniz:
1- Tarayıcınıza Tampermonkey uzantısını kurun.
2- Uzantı içine yazdığım script'i kurun.
Özellikler:
1- Tarayıcınıza Tampermonkey uzantısını kurun.
2- Uzantı içine yazdığım script'i kurun.
Özellikler:
- Xenforo altyapısı olan ve iyi bilinen 3 forumda çalışır.
- 0-4 saat önce açılmış konular koyu yeşile boyanır.
- 4-24 saat önce açılmış konular orta...
- XanthiN
- donanimarsivi eklenti extension parlat script tarayıcı technopat techolay uzantı
- Forum: İnternet Araçları
Şimdi lazy load yani "tıkla ekran yenilenmeden yeni sayfa gelsin" gibi ek özellikler üzerinde çalışıyorum.
Son düzenleme: