Techolay Sosyal Kullanım Limitleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Yeni konular kısmına çıkması yönetim tarafından hedeflendi mi? Buna dair açıklama yapıldı mı? Çalışma prensibi dolayısıyla yeni mesajlar kısmında gözükmesi gerekiyor zaten.

Düzenlemeler:

Konu, yeni değil mi? Daha yeni yayınlanan bir konunun "Yeni konular" kısmına gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir mesaj değil bu sonuçta.
Konuyu öne çıkarıyorsunuz. Öne çıkmanın kesin bir tanımı yok. Eklentinin açıklamasında konuyu, mesaj göndermeden yeni mesajlar kısmında görünür yapar yazıyor. Bunu yapıyor. Son mesajın gönderilme tarihini sıfırlıyor. Bu da yeni mesajlar kısmında görünmesini sağlıyor.

Yani aslında bir mesaj. Hemen örnek verelim. Mesajın gönderiliş tarihine ve ifadenin tarihine bakarsanız bir uyuşmazlık olduğunu görebilirsiniz. Hatta öne çıkarılışından itibaren 1 saat geçmediği için saatler önce atmış olduğum mesajı düzenleyebiliyorum.

Son mesajın gönderilme tarihini sıfırlıyor. Bu da yeni mesajlar kısmında görünmesini sağlıyor.
Bunu ben de belirtmiştim. Zaten sorduğum soru, bunun hakkında farklı bir işlem yapılıp yapılmadığıydı. Sıkıntı zaten öne çıkarma işlemi yapması yani.
Otomatik olarak öne çıkarma işlemi yaptığından sadece "Yeni mesajlar" kısmına geliyordu.

Pek güzel bir çalışma mantığı değilmiş ya, en azından şu açıklamaya tam uymadığı söylenebilir:
Mesajları ve konuları zaman ayarlı gönderme özelliği eklendi. Bu sayede hazırlamış olduğunuz konunuzu dilediğiniz saatte Sosyal'de paylaşabilirsiniz.

Bundan çıkarılacak anlam, konuyu planlanan tarihte açmış gibi olmak oluyor. Bunun gereği; yeni konularda, planlanan tarihte konuyu sanki tam o saatte açılmış gibi görmek olur.

Bir de bu benim deneyden sonra mı 50.000'e düştü? Öyle ise mantıklı hareket olmuş sayfa yüklenmiyordu.
Evet. Sürprizbozana almaya çalışırken metin editöründe işlem bile yapılamıyordu. Sürprizbozana alınsa da sayfa kasmaya devam edecekti tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…