Techolay Sosyal Kullanım Limitleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Böyle yönetimi zor bulursunuz. Adamlar hemen düzenlemeye gidiyor bile. Kötü olsa bile tamam deyin geçin. (!)

İfadeler: 683
Elinize sağlık, güzel olmuş. İleriki zamanlarda, forumun büyümesi durumunda bu limitler sunucu yoğunluğunu azaltmak adına değişecek mi?

Daha güçlü bir sunucuya geçene kadar sabit kalacağına inanmakla beraber daha güçlü sunucuya geçince daha serbest limitler oluşturmayı planlıyoruz. Her şeyi zaman gösterecek.

Biz planlı yayınlamadan mı bahsediyoruz yoksa öne çıkarmadan mı? Ben öne çıkarmadan bahsediyordum.
Planlı yayınlamayı biraz inceledim ve süre bitince onun da zamanını değiştiriyor diye gördüm. Techolay'da yeni konularda çıkmıyorsa Widget ile ilgili olabilir.

Şunun hakkında konuşuyorduk, netleştireyim:

Daha güçlü bir sunucuya geçene kadar sabit kalacağına inanmakla beraber daha güçlü sunucuya geçince daha serbest limitler oluşturmayı planlıyoruz. Her şeyi zaman gösterecek.
GIF desteği ne zaman geliyor

Forumda üyeler dahil olmak üzere gerçekten kaliteli, saygılı ve nazik insanlarla dolu bir ortam var. Kendilerini yorduğum günler oldu ama en nihayetinde hep bir şekilde yardımcı oldular. İnanın bana böyle forum kolay kolay bulunmaz, bence hal böyleyken tadını çıkarmak lazım. Çünkü kalabalıklaştıkça her halükarda şu anki düzeni korumak zorlaşıyor, yine burada iş hepimize düşüyor. Dediğim gibi şu an forum çok keyifli ve bu keyfin tadını çıkaralım derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…