Techolay Sosyal Kullanım Limitleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Tam tersi 60 dakikada bir mesaj düzenleme hakkı gibi anladım, benim hatam.

Bu mesaj düzenleme süresinin uzun olması güzel bir şey, zira insan eksik ya da yanlış görebiliyor ve bunu bir süre sonra da yapmak isteyebiliyor. (özellikle konu açtığında)

Technopat'ta daha beter.

Raporlar arasındaki bekleme süresi, limit aşımı sonrası bekleme süresi30 saniye, limit aşımı sonrası 3 dakika

Rapor sınırının diğer forumda olduğu gibi 7 dakika civarında tutulmaması iyi bence. 3 dakika beklenebilir de 7 dakika gerçekten çok ve şu anlık günlük 25 adet rapor sınırı da yeterli gibi. Herhalde sitede yeterli sayıda moderatör olmadığı için böyle bir kısıtlama gelmiş olmalı da ilerleyen zamanlarda sınırın kaldırılacağını umuyorum.

Kendi sunucularınız UNIX mi olacak Linux mu? Optimizasyon ve korunabilirlikten dolayı soruyorum.

Başka bir kişinin profiline mesaj yazmak için 500 mesaj çok saçma bir rakam bence. Sayının azaltılması iyi olur.

Günlük kaç konu açabilirim? Haftalık mı aylık mı limit var? Masaüstü bilgisayarlar kategorisine açmak istiyorum ban yiyorum. @Barış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…