Discord sunucusu ile ilgili konu açmıştım, moderatörler açıklamaya gerek duymadan bile silmiş.
Neden bu kadar Discord'a karşı geliyorsunuz, anlamıyorum. Sonuçta küfür etmedik, bir şey yapmadık. En azından siz de bize iletişim halinde olmamızı sağlayacak bir öneride bulunabilirsiniz. O kadar platformunuz var WhatsApp'a kadar ama Discord'a düşmansınız.
Sizden bu konuyla ilgili açıklama bekliyorum. Açıklama yaptınız, biliyorum ama @Enes3078 bize farklı bir öneri sunun o zaman, deyin ki şöyle yapın böyle yapın, ona karışmayız.
Kurala göre "Özel adresinizi yazmak ceza sebebidir. Örneğin: Discord." Tamam, bir şey demiyoruz, kural kuraldır fakat bir defaya mahsus istisna gösterilebilir veya 24 saatliğine izin verilebilir.
@Silinen üye Sosyal harici topluluk oluşturmanın ya da oraya yoğunlaşmanın bir mantığı yok. Tüm bunları göz önünde bulundurunca Sosyal'in bir anlamı kalmıyor. Eğer tam tersini düşünüyor olsaydık, Techolay'ın resmi Discord sunucusu olurdu oraya bir oda açardık bu tür olaylar için, orada bu bahsettiğiniz eylemleri gerçekleştirirdiniz. Konunuz, Sosyal hariç bir topluluk vs. istemediğimiz için moderasyon onayı almamış olabilir. Anlayışınız için, moderasyon ekibi adına teşekkür ediyorum.
Merhabalar,
Öncelikle nasıl katılacağınızı anlatayım, açıkcası çok kolay. Sadece aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve mesaj olarak atın. İmzanıza "TSTD-Üye" (TSTD'ye derneğin linkini gizleyin) yazarsanız çok mutlu oluruz. 7 kıtadaki bütün Türk'leri derneğimize bekliyorum
Dernek yetkilisi olmak içinse aşağıda vereceğim şablonu doldurun ve benden haber bekleyin Ilk 2 uye isterse direkt (sartlari saglamasa bile) Maseral olarak goreve baslayabilir. Ilk 5 uye ise isterse direkt Albay olarak goreve baslayabilir.
[CODE title="Başvuru Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _______ ülkesinin ________ şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
[CODE title="Yetki Formu"]Merhabalar, Techolay Sosyal'e _____. üye olarak kayıtlıyım ve anlık olarak minimum 5 çözüm ve 500 mesaja sahibim. Techolay Sosyal Türkler Derneğine yardımda bulunmak için yetki talep ediyorum. İyi günler, iyi sosyaller...[/CODE]
NOT-
Yetki alan kişiler şunları yapabilir;
-Derneğe üye kabul edebilir.
-İmzasına "TSTD-Yetkili" yazabilir.
-Rutbesine (+3l bağlı olarak yetkili alabilir (yetkili alım dönemlerinde).
(En yüksek rütbeden en düşüğe)
-Maresal (Kurucu ve ilk 2 yetkili)
-Emekli Yetkili (1924-?) (Yetkileriniz kisitlanmiyor.)
-Genelkurmay Başkanı (1881-1923(ilk gunden 1923 Gun sonra emekli oluyorsunuz.))
-Orgeneral (1601-1880)
-Korgeneal (1454-1600)
-Tümgeneral (1300-1453)
-Tuğgeneral (1041-1299)
-Albay (901-1040)
-Yarbay (651-900 Gun)
-Binbaşı (366-650 Gun)
-Yüzbaşı (Başlangıç) (0-365 Gün)
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Kahramanmaraş şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Kahramanmaraş şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Ankara şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK ve İSKOÇ olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Ankara şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Afyonkarahisar şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...