Techolay Sosyal Türkler Derneği!

Discord sunucusu ile ilgili konu açmıştım, moderatörler açıklamaya gerek duymadan bile silmiş.

Neden bu kadar Discord'a karşı geliyorsunuz, anlamıyorum. Sonuçta küfür etmedik, bir şey yapmadık. En azından siz de bize iletişim halinde olmamızı sağlayacak bir öneride bulunabilirsiniz. O kadar platformunuz var WhatsApp'a kadar ama Discord'a düşmansınız.

Sizden bu konuyla ilgili açıklama bekliyorum. Açıklama yaptınız, biliyorum ama @Enes3078 bize farklı bir öneri sunun o zaman, deyin ki şöyle yapın böyle yapın, ona karışmayız.

Kurala göre "Özel adresinizi yazmak ceza sebebidir. Örneğin: Discord." Tamam, bir şey demiyoruz, kural kuraldır fakat bir defaya mahsus istisna gösterilebilir veya 24 saatliğine izin verilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Sosyal harici topluluk oluşturmanın ya da oraya yoğunlaşmanın bir mantığı yok. Tüm bunları göz önünde bulundurunca Sosyal'in bir anlamı kalmıyor. Eğer tam tersini düşünüyor olsaydık, Techolay'ın resmi Discord sunucusu olurdu oraya bir oda açardık bu tür olaylar için, orada bu bahsettiğiniz eylemleri gerçekleştirirdiniz. Konunuz, Sosyal hariç bir topluluk vs. istemediğimiz için moderasyon onayı almamış olabilir. Anlayışınız için, moderasyon ekibi adına teşekkür ediyorum.

Hadi bakalım.

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Kahramanmaraş şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Kabul edildiniz

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Ankara şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK ve İSKOÇ olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Kabul edildiniz!

Kabul edildiniz!

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Afyonkarahisar şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…