Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir Türk ve iskoç olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Kabul edildiniz!

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin İstanbul şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
Kabul edildiniz!

Merhaba, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Afyonkarahisar şehrinden bir Türk olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "ne mutlu türküm diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Kabul edildiniz!

Konuyu hortlatmaya geldim değerli Türk kardeşlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Amasya şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...

Merhabalar, Techolay Sosyal'e Türkiye ülkesinin Amasya şehrinden bir TÜRK olarak katılıyorum ve derneğinize katılmak istiyorum. "Ne Mutlu Türküm Diyene!" katılım şifremdir. İyi günler, iyi sosyaller...
derneğimize hoş geldin @Glade! Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.
(bot gibi konuştum)

Sagoluyorum zaten
images (21).webp

TSTD ÜYELERİ

@dewberry (Kurucu-Maresal)

@Stereo.Luigi99 (Mareşal)

@losxy0 (Maresal)

@volvoseverim (Albay)

@Takva (Albay)

@3586 (Albay)

@VenomBey (Üye)

@poligonbotu (Üye)

@Emile A239 (Üye)