Techolay Sosyal üyeleri yatırım yapıyor mu?

Yatırım yapıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    59
@3268 Borsadaki sağlam hisselerin yıllık artışlarıyla karşılaştırın. Hepsini önünüze koyup bir bakın. Ona göre karar verirsiniz zaten.
YTD. Yazalım da patlamayalım bari
Bunu nasıl yapacağız peki. Benim almayı düşündüğüm fonu bankadaki danışmanım önerdi benim isteğim üstüne. Çok bir bilgim yok yani.

@3268 Banka uygulamalarının grafikleri oluyor. Bu grafikleri günlük aylık yıllık olarak görebiliyorsunuz. YouTube üzerinden biraz baksanız önerilen hisseleri görürsünüz zaten. Onların grafiklerini okuyun ve danışmana danışın. O size ayrıntı verir zaten.
YTD

Ben eski kafalıyım, oldum olası paramı altına yatırırım. Şahsi fikrim de en güvenli limanın altın olduğudur.

Uzun süredir sadece dövize yatırım yapıyorum. Altına yaptığım yatırımların falan kârdan çok zararı oldu pek mantıklı gelmiyor bana altın yatırımı yapmak. Altın yatırımı yapılacaksa alındıktan minimum 10-15 yıl sonra satılırsa düzgün bir artış sağlıyor bence.

Google Play Anketi yaparak 24 kuruş falan topluyorum. Sayılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…