Tavsiye, yorum ve analiz sınıfına giriyor aslında. Tavsiye olmadığını belirtmeniz için işte, siz bilirsiniz.@1538 Falanca hisseyi al demiyoruz ki. Ya da altın çıkıyor altın alın da demiyoruz. Bunlar genel direktifler. Bir sorun yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunu nasıl yapacağız peki. Benim almayı düşündüğüm fonu bankadaki danışmanım önerdi benim isteğim üstüne. Çok bir bilgim yok yani.@3268 Borsadaki sağlam hisselerin yıllık artışlarıyla karşılaştırın. Hepsini önünüze koyup bir bakın. Ona göre karar verirsiniz zaten.
YTD. Yazalım da patlamayalım bari![]()
2020'den beri BİST yatırımı ve girişim yatırımları yapmaktayım. Belli bir kısım da sanat borsası biraz da sterlin.
Ben eski kafalıyım, oldum olası paramı altına yatırırım. Şahsi fikrim de en güvenli limanın altın olduğudur.Bu ankete bütün üyeler, adminler davetlidir. Ekstra düşünceniz, yorumunuz varsa altta yazabilirsiniz. (1 TL dahi olsa örnek veriyorum tabii, yatırım yatırımdır arkadaşlar ankete katılmaktan çekinmeyin yani.)
Uzun süredir sadece dövize yatırım yapıyorum. Altına yaptığım yatırımların falan kârdan çok zararı oldu pek mantıklı gelmiyor bana altın yatırımı yapmak. Altın yatırımı yapılacaksa alındıktan minimum 10-15 yıl sonra satılırsa düzgün bir artış sağlıyor bence.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Google Play Anketi yaparak 24 kuruş falan topluyorum. Sayılır mı?Bu ankete bütün üyeler, adminler davetlidir. Ekstra düşünceniz, yorumunuz varsa altta yazabilirsiniz. (1 TL dahi olsa örnek veriyorum tabii, yatırım yatırımdır arkadaşlar ankete katılmaktan çekinmeyin yani.)
Techolay'ın halka arz olmasını bekliyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin