Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu

Ekran kartları çok cazip geldi. Hele o 2080 Ti ile 6750 XT'nin fiyat nedir öyle yahu sudan ucuz. eGPU ülkede pahalı ve erişilmesi neredeyse imkansız olmasa kesin birini alıp kullanırdım. Zaten i5-12500H'de büyük ihtimalle beslerdi.

Bilgisayar kategorisinde açılacak 101 TL'lik temsili bir ilan ile Sahibinden'in Param Güvende sisteminden faydalanılabilir. Bu şekilde kargo çok daha ucuza gelecektir diye düşünüyorum. Kalan miktar satış tamamlanmadan önce ya da sonra IBAN üzerinden aktarılabilir, orası size kalmış.

Örnek ilan:

Kargonun gideceği mesafe fark etmeksizin 58 lira olacak yani ücret, onu da Sahibinden alacak.

Son düzenleme:
Asus RTX 4060 Ti Dual 8 GB ekran kartıda inceleme kartı mı? Garanti durumu nedir? Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Corsair LL140 RGB 2X fan 140mm (1.350 TL) durumu hakkında bilgi verir misiniz?

Elinize hiç incelemelik ve sonra satmalık joystick gelmiş midir sizce, böyle dolabın bir köşesinde kalmış yatan

Tekrar belirtme ihtiyacı var, belirteyim.

Ürün fiyatlarında kargo fiyatı sizin şehrinize göre belirleniyor. İstanbul ile şehriniz arasındaki kargo fiyatlarına bakarak gelebilecek kargo fiyatına yakın miktarda fiyatı çıkarabilirsiniz.

İyi Sosyaller dileriz.

@Enes3078 Realme GT2 Pro için bir güzellik yapma ihtimaliniz var mı acaba? Anneme almayı düşünüyorum da fiyat konusunda ikna edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…