Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu

Hay o ilk 1000'i 30 kişiyle kaçırdığım günün
..
(Bir şeye ihtiyacım yok ama hicbir ayrıcalıktan yaratrlanamamak koyuyor.)

Bayağıdır sitem ediyorsunuz haklı olarak, bi' ara ucundan kaçıranlara da bi' kıyak geçmek lazım. Ne dersiniz?

İstese konunun en başında sıfır diye ikinci el ürün de satabilirdi. Ki zaten Techolay/Technopat, herhangi bir markanın distribütörlüğünü yapmıyor, dolayısıyla sıfır satabileceğini nasıl düşündün anlamadım. Kapalı kutu vs. diyeceksen, fatura şahıs/şirket adına kesildiği an o ürün ikinci eldir.

Bayağıdır sitem ediyorsunuz haklı olarak, bi' ara ucundan kaçıranlara da bi' kıyak geçmek lazım. Ne dersiniz?

Harika derim, zaten rozete sahip olan şu an 500-600 kişi falan var.

Orası öylede "kapalı kutu" olayı çok değiştirir bence, zira kullanıldığında o kadar çok değişken var ki. Cep telefonunu sürekli şarjda 1 ay kullanan insanlar var. Tabii bu techolay/technopat için geçerli olmaz da açlıdığı anda her türlü olasılık akla geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Recep abinin daha önce incelediği ya da Technopattan incelenmesi için gönderilen cihazlar. Ben bir sorun olacağını zannetmiyorum, e şans işi tabi.
Her şey başa gelebilir fakat sorun oluesa video çekip iade edebilirsiniz denmiş. Şahsen ikinci el bir ürün alacak isem burayı tercih ederdim.

P50 Pro ile GT 2 Pronun fiyatı çok iyi.

Kendi sistemim var bir tane ama satsam mı, YouTube katıl üyelerine mi hediye etsem diye ikilemdeyim Yenisini toplayacağım.

2.el mi ürünler?
Ürünler eski inceleme ürünleri. Çoğunluğu sıfır/sıfıra yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…