Herkese merhaba! Bildiğiniz üzere karakter sayacı sistemi geçtiğimiz günlerde aktif konuma geldi. Bu sistemi getirmemizdeki ana amaç, Sosyal'i kurarken size verdiğimiz sözümüzü tutup katkılarınıza karşılık ufak da olsa bir indirim yapabilmek. Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu adlı...
techolay.net
Ürünleri satın alabilmek için de Destek sistemi üzerinde Ürün Alımı kategorisinde almak istediğiniz ürüne ilişkin bilet oluşturmanız gerekmekte. Bileti oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Ürün Listesi:
Webcam
Logitech C920S: 3.500 TL
RAM
HyperX HX430C15PB3K4/32: 1.000 TL
Klavye
Glorious GPBT Gradient Keycaps: 1700
Glorious GMMK 3 Pro Barebone (Tuşsuz): 4600
Glorious GMMK 3 HE: 5600
Glorious GMMK 3 %75: 3900
Glorious GMMK 3 %100: 4400
Corsair Strafe RGB İngilizce: 2400
Diğer
Apple Watch SE GPS Alüminyum 44 mm (2. nesil) 1.5 Yıl Garantili: 8500 TL
Monitör
LG UltraGear 27GN950-B 27" 4K 144 Hz Monitör: 13.000
ViewSonic VP3268-4K 32" 100% sRGB Profesyonel Monitör 6.000 TL
Robot Süpürge
Dreame H12 Pro Islak Kuru Şarjlı Dikey Süpürge: 12000 TL
MOVA E30 Ultra Robot Süpürge: 22000 TL
Sık Sorulan Sorular:
Kargo ücreti ürünü satın alan kişiye aittir.
İstanbul'da oturanlar için İstanbul Adalet Sarayı, Çağlayan M7 Metro durağında elden teslim yapılabilir.
Kampanya stok sayısınca devam edecektir. Ürünler tükendiğinde kampanya da sonlanmış olacaktır.
Ürünlerin tamamı sıfır veya sıfır ayarında. Sıfır olmayan ürünler de incelenmiş ve kenara konulmuş vaziyettedir.
İndirimler bir başkasına devredilemez/aktarılamaz.
Önemli not: Üründe herhangi bir hata olmasına karşın ürünün videosunu çekip bizimle paylaşmanız gerekmekte. Video kanıtı sayesinde iade alabilirsiniz.
@Recep Baltaş Bey, bu klavye ile ilgileniyorum. Ve merak ettiğim bir sorum olacak. Corsair K68 RGB Cherry MX Red kullanıyorum. Ve sizin satış koyduğunuz "Corsair Strafe RGB" modeli ile neredeyse aynı olduğunu farkettim. Bu konu hakkında bilginiz var mı?