Çözüldü Techolay Sosyal'de başkasının açtığı konunun bildirimi neden bana geldi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 396
  • Etiketler Etiketler
    bildirim neden
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Bu kişiyi tanımıyorum, takip etmiyorum. Konuyla bir ilgim yok, herhangi bir etiket atılmamış. Bu bildirimi neden alıyorum?

Çözüm
Eğer mesaj yazdığınız ya da takip ettiğiniz bir konuya mesaj yazmışsa ve bu mesaj taşınarak konu yapıldıysa “yeni mesaj” bildirimi, “yeni konu” bildirimine dönüşüyor.
İlgili konuyu hatırlıyorum bizzat kendim açmıştım ancak başka bir konudan mesaj taşıyarak oluşturdum. Muhtemelen o konu da size aitti ve bu yüzden size bildirim geldi.
O zaman sebebi bu. Bu bildirimin gelmesini sağlayan olay, konunun takip edilmesi. Takip edildiği için o konuda olan her eylem için bildirim geliyor. Kendi açtığı konuyu takip etmezse veya mesaj yazsa da takip etmiyorsa yine bildirim gelmiyor.

İlgili konuyu hatırlıyorum bizzat kendim açmıştım ancak başka bir konudan mesaj taşıyarak oluşturdum. Muhtemelen o konu da size aitti ve bu yüzden size bildirim geldi.

Yemin ederim defalarca okudum asla anlamıyorum, ilgili konudan kastınız nedir? Hangi konudan bahsediyoruz. Bir de mesaj taşıyarak konu oluşturmak ne demek onu asla anlamadım.

Yemin ederim defalarca okudum asla anlamıyorum, ilgili konudan kastınız nedir? Hangi konudan bahsediyoruz? Bir de mesaj taşıyarak konu oluşturmak ne demek onu asla anlamadım.
Sitenin kullandığı yazılım olan XenForo ile bir konudaki mesajı seçerek ona çeşitli işlemler uygulayabiliyorsunuz. Sizin takip ettiğiniz bir konuda ilgili üyenin mesajı seçilmiş ve taşıma işlemi uygulanmış. Taşınırken de farklı bir konu yerine yeni konu oluşturulma seçeneği seçilmiş. Üye de dolayısıyla konu başlatmış olmuş. Mesaj kopyalanmak yerine taşındığı için de takip edilen konudaki asıl mesaj gitmiş ve onu sadece yeni konuda görebiliyorsunuz.

Yemin ederim defalarca okudum asla anlamıyorum, ilgili konudan kastınız nedir? Hangi konudan bahsediyoruz. Bir de mesaj taşıyarak konu oluşturmak ne demek onu asla anlamadım.
Yani bildirimi gelen konuyu, size ait bir konuya gelen mesaj ile yeniden oluşturduk. Burada sizlik bir durum yok, yeni konu açmak yerine başka konulara mesaj yazılıyor olmasında sorun var. Bildirimi gelen yeni konuyu takip ediyor olabilirsiniz, o konuyu takipten çıkın yeterli.

Ba dum tıss! Anladım teşekkür ederim.

İfadeler: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…