Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Eskiden olduğuna yemin edebilirim. İyi de işe yarıyordu cidden, takılacağım kişiler bulabiliyorum. Ancak bugün bir konu açmaya çalıştığımda artık olmadığı söylendi. Nedeni ne acaba?

Gruplaşma oluyordur.

Bildirim gönderilen duyurularda görememek üzücü.

Gruplaşmayı engellemek olabilir.

Zamanında arkadaş bulamadığım tek başıma oynadığım oyunlar için bayağı kişi bulmuştum. Üzücü oldu.

Gruplaşmalara sebep olduğu için yüksek ihtimalle. Grupça toplanıp bir kişiyi hedef belirliyorlardı. Yaşları küçük çocuklar eğleniyordu kendi çapında.

Orası da doğru, ancak belli bir kural ile geri getirilebileceği kanaatindeyim.

Gruplaşmayı engellemek olabilir.

Gruplaşma oluyordur.

Bildirim gönderilen duyurularda görememek üzücü.

Gruplaşmalara sebep olduğu için yüksek ihtimalle. Grupça toplanıp bir kişiyi hedef belirliyorlardı. Yaşları küçük çocuklar eğleniyordu kendi çapında.
Malum parti çözüm yönetimine benziyor. O mantıkla, arabalar da yasaklansın çünkü insanlar ölüyor. Kurunun yanında, yaş da gidiyor böyle ama. İyi insanlara da yazık oluyor. Belki iyi bir arkadaş bulunabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum parti çözüm yönetimine benziyor. O mantıkla, arabalar da yasaklansın çünkü insanlar ölüyor. Kurunun yanında, yaş da gidiyor böyle ama. İyi insanlara da yazık oluyor. Belki iyi bir arkadaş bulunabilirdi.

İyi arkadaşlar buldum zaten, yıllardır konuştuğum. Ha tabii %80'i falan 12 yaş ergenlerinden oluşma ama bazı elmaslar var aralarında işte. Öneri açacağım bu konu hakkında.

Suistimal edilen bir kategori olduğu için. Bir kitle o kategoriyi oyun arkadaşlığı ayağına kullanarak birbirine özelden ulaşabilmek için kullanıyordu. Dolayısıyla forumun gündeminde olan sorunlardan bir tanesi gruplaşma ortaya çıkıyordu. Doğru düzgün kullanılan, pek işe yarayan bir kategori de değildi. Bu sebeple yönetim en sonunda kategoriyi tamamen kaldırma kararı aldı, doğal olarak. Geri açılacağını sanmıyorum.