Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ExellionTR

Başarılı
Merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim.

Kardeşimin Techolay hesabı dün gece yayınladığı ''https://techolay.net/sosyal/konu/asus-rog-pelta-kablosuz-oyuncu-kulakl-g.114130/'' incelemesinden sonra ''çoklu üyelik'' sebebinden askıya alındı. Böyle bir karar neye dayanarak verildi onu da anlamış değiliz muhtemelen moderatör tarafından bir yanlış anlaşılma yaşandı ve buna istinaden askıya aldı. Konu ile ilgili gerekli ticket ve mailleri attık ancak herhangi bir dönüş sağlanmadığı için buradan konu açmak istedik. Neden böyle bir yasaklama yapıldı, gerekçe nedir bunları da öğrenmek istiyoruz açıkçası. Mevcutta kullandığım ve ''TR'' ile uzatılmış hali olan nickname yüzünden mi böyle bir kanıya varıldı anlamış değilim. İkisi de farklı hesaplar ve farklı kişiler tarafından kullanılıyor.

Profilini ve yasaklama ekranının görselini ekte belirtiyorum.

Konu ile ilgili acil yardımlarınızı bekliyor tekrardan iyi akşamlar diliyorum.

2.webp

1.webp

Selam,

Bu olay için bilet ile iletişime geçtiniz, yaklaşık 40 dakika sonra size geri dönüş sağladım. Geri dönüş yapılmadığına dair söylemleriniz için tekrardan kontrol etmenizi rica ediyorum, ancak gereği de kalmadı.

1748020732265.webp

Hesabın yasaklanmasına gelecek olursak, aynı IP adresi ve aynı tarayıcıdan giriş yapıldığı için sistem direkt olarak çoklu üyeliği algılamış ve kayıt olma tarihi geç olan hesabı yasaklamış, yani herhangi bir moderatöre ait karar değil.

Aynı durumu daha önce yaşayan 1-2 üyemiz daha oldu, sorunları çözüldü. Bilet sistemini uygun şekilde kullanmış olsaydınız sizinki de bu saate kadar çoktan çözülecekti. Çoklu hesaplara izin verilmediği gibi, tespiti halinde ikinci açılan hesap iptal edilir ve iki hesap birleştirilir. Madem ki ikinci hesabın kardeşinize ait olduğunu iddia ediyorsunuz, bu hesabınız ile yeni bir bilet oluşturun gereken incelemeyi yapayım.

Yeni moderatörler arada atabiliyor.
Benim de bir konum cinsellik ve şiddet içeren bir oyunun rehberi idi.
Allah'ın hikmeti moderatör konuyu onayladı ama bir üye rapor attı okuduktan sonra.
Olsun bilet sistemi bazı sitelere göre hızlı, sorunumu hızlıca çözdüler.
Yanlış anlaşılmalar olur arada.

Selam,

Bu olay için bilet ile iletişime geçtiniz, yaklaşık 40 dakika sonra size geri dönüş sağladım. Geri dönüş yapılmadığına dair söylemleriniz için tekrardan kontrol etmenizi rica ediyorum, ancak gereği de kalmadı.

Eki Görüntüle 150145

Hesabın yasaklanmasına gelecek olursak, aynı IP adresi ve aynı tarayıcıdan giriş yapıldığı için sistem direkt olarak çoklu üyeliği algılamış ve kayıt olma tarihi geç olan hesabı yasaklamış, yani herhangi bir moderatöre ait karar değil.

Aynı durumu daha önce yaşayan 1-2 üyemiz daha oldu, sorunları çözüldü. Bilet sistemini uygun şekilde kullanmış olsaydınız sizinki de bu saate kadar çoktan çözülecekti. Çoklu hesaplara izin verilmediği gibi, tespiti halinde ikinci açılan hesap iptal edilir ve iki hesap birleştirilir. Mademki ikinci hesabın kardeşinize ait olduğunu iddia ediyorsunuz, bu hesabınız ile yeni bir bilet oluşturun gereken incelemeyi yapayım.

Gelen maillere baktığımda göremedim zaten gereksiz e-posta kutusuna düştüğü için gözden kaçmış bu konuda ben yine de özür dilerim. Hesabın sahibine ilettim az sonra ticket yenilemesi yapacaktır. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 150
Selam,

Eki Görüntüle 150145

Aynı durumu daha önce yaşayan 1-2 üyemiz daha oldu, sorunları çözüldü. Bilet sistemini uygun şekilde kullanmış olsaydınız sizinki de bu saate kadar çoktan çözülecekti. Çoklu hesaplara izin verilmediği gibi, tespiti halinde ikinci açılan hesap iptal edilir ve iki hesap birleştirilir. Madem ki ikinci hesabın kardeşinize ait olduğunu iddia ediyorsunuz, bu hesabınız ile yeni bir bilet oluşturun gereken incelemeyi yapayım.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam. Mail konusunda bir gaf oldu onun için de hakkını helal et lütfen kontrol ediyordum ancak gereksiz ve spama bakmadım gözden kaçmış.

Hayırlı akşamlar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.