Bunu daha önce tüm forumlara yapmıştık fakat Techolay Sosyal versiyonu hiç olmamıştı. Bu sefer de Techolay da görüp garip bulduğunuz şaşırdığınız güldüğünüz herhangi bir konuyu gönderin. Konu silinmiş ise kendisinden bahsedebilirsiniz. İşte ben başlıyorum. Siyah ekran sorunu için format çözümü veren bir arkadaş ve sonrasında yaşananlar. Konu bölünmüştü bilginize.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunu daha önce tüm forumlara yapmıştık fakat Techolay Sosyal versiyonu hiç olmamıştı. Bu sefer de Techolay da görüp garip bulduğunuz şaşırdığınız güldüğünüz herhangi bir konuyu gönderin. Konu silinmiş ise kendisinden bahsedebilirsiniz. İşte ben başlıyorum. Siyah ekran sorunu için format çözümü veren bir arkadaş ve sonrasında yaşananlar. Konu bölünmüştü bilginize.
Bu konuyu hala cozemedim konuyu baskasi acmis ama acan kisi Recep Baltaş gozukuyor, garip.
Bu konuyu hala cozemedim konuyu baskasi acmis ama acan kisi Recep Baltaş gozukuyor, garip.
Başta açan kişi o troll yazıyı yazan kişiydi. Sonradan çığ gibi tepki ve alay gelince Recep Baltaş abimiz de konudaki mesajları alıp gırgır şamata konusuna çevirdi. Arkadaş yanlış hatırlamıyorsam moderatörler konuyu açarken galiba okumuyor içine küfür yazıp koysam yine de onaylanırdı falan yazmıştı.
Başta açan kişi o troll yazıyı yazan kişiydi. Sonradan çığ gibi tepki ve alay gelince Recep Baltaş abimiz de konudaki mesajları alıp gırgır şamata konusuna çevirdi. Arkadaş yanlış hatırlamıyorsam moderatörler konuyu açarken galiba okumuyor içine küfür yazıp koysam yine de onaylanırdı falan yazmıştı.
Acikladiginiz icin cok teşekkürler hocam. Konuya mesaj yazacakken konu kilit yemisti.
Acikladiginiz icin cok teşekkürler hocam. Konuya mesaj yazacakken konu kilit yemisti.![]()
Rica ederim hocam. Arkadaş gelirse benzer bir konu daha belki açar. Bu olaydan sonra kendisi yeşil forumda burası hakkında birkaç tane daha paylaşım yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum.
Adam sadece trolluk icin gelmis, ha evet bu adami hatirliyorum. Simdi jeton dustu.Eki Görüntüle 85590
Rica ederim hocam. Arkadaş gelirse benzer bir konu daha belki açar. Bu olaydan sonra kendisi yeşil forumda burası hakkında birkaç tane daha paylaşım yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-