Gerçekten anlamıyorum. Mod ekibi bir yapay zekamı yoksa gerçekten bilgisayar başında duran bir insan mı? Hayır anlamıyorum insan bir yandan kuralları incelerken bir yandan konu onaylamak yorucu değil mi? Bir moderatör olan birisi söyleyebilir mi? Para alıyor musunuz? Hocam bu arada bu soruya konu açmaya gerek yok sağ olun.

Zaten silah zoruyla değil, gönüllü olarak yapıyorlar bu işi.

22 uyarı toplamı. Ya malum partiye sövmekten uygunsuz üslup ya da gereksiz mesajlar geneli. Bir de yazı düzeltme kalktığı sırada peş peşe 4 ceza yemiştim. Sırf 1 tane harfi küçük yazdığım için falan. Saçma bir dönemdi. Sonra hızlıca geri getirdiler yazım düzeltmeyi.

1757025494056.webp

Son düzenleme:
Diğer mesela forum sitelerine bakıyorum. SDN'nin hali belli. Technopat'ta Dark mode hala yok var ama sosyal kısmında yok. Donanım haberde yok. Donanımarşivinde yok. Techolay'da var. Sitenin tasarımını kim yaptı? Gerçekten merakımdan soruyorum. Saolasın kendisine.

Son düzenleme:
Benim merak ettiğim bizim konularda yaptığımız düzenlemeleri moderatörler canlı mı görüyor? Nasıl oluyorsa düzelttiği şeyi değiştiriyorum o sıra anlık bir daha düzeltiyor.

1 tane var.
Onun sebebi de gereksiz mesaj uyarısı,
Hem de konu sahibi de benim.
Onu da hak etmeyerek aldığımı düşünüyorum ama çok da zorlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör: