Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
NTLite programı ile kendi Windows 11 sürümümü yaptım veya özelleştirdim.
Diğer kullanıcıların buna ulaşabilmesi için ne gibi şartlar var?
ISO'yu ben yaptım diye yasal sorumlulukları bana mı ait oluyor?
Microsoft bunun için bana ceza verir mi?
Techolay'da ISO paylaşımı yasak mı veya normal kullanıcılar ISO paylaşımı yapamıyor mu?

NTLite programı ile kendi Windows 11 sürümümü yaptım veya özelleştirdim.
Diğer kullanıcıların buna ulaşabilmesi için ne gibi şartlar var?
ISO'yu ben yaptım diye yasal sorumlulukları bana mı ait oluyor?
Microsoft bunun için bana ceza verir mi?
Techolay'da ISO paylaşımı yasak mı veya normal kullanıcılar ISO paylaşımı yapamıyor mu?
Bu konu ile moderatörler ilgilenmekte ve bazı şartlar bulunmakta ama istersen sadece konu açarak da yazılımını paylaşabilirsin. Rehber yapman da yararlı olur.

Çözümlerim yetmiyor, demek ki şu ana kadar 12 çözümüm olmuş. Şartlarda 50 çözüm gerekli. Teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
NTLite ile özelleştirilmiş Windows 11 ISO'sunu sadece kendi kullanımın için yapmak genellikle sorun değil ama bu ISO'yu paylaşmak yasal olarak sakıncalı çünkü içinde Microsoft’a ait dosyalar var. Paylaşırsan sorumluluk sana ait olur, 1-2 arkadaşınla paylaşman belki problem yaratmaz ama forum gibi yerlerde paylaşman problem çıkarabilir. Bunun yerine nasıl yaptığın ile ilgili rehber yazman bence daha doğru olur.

NTLite ile özelleştirilmiş Windows 11 ISO'sunu sadece kendi kullanımın için yapmak genellikle sorun değil ama bu ISO'yu paylaşmak yasal olarak sakıncalı çünkü içinde Microsoft’a ait dosyalar var. Paylaşırsan sorumluluk sana ait olur, 1-2 arkadaşınla paylaşman belki problem yaratmaz ama forum gibi yerlerde paylaşman problem çıkarabilir. Bunun yerine nasıl yaptığın ile ilgili rehber yazman bence daha doğru olur.
Satmadığı ve para kazanmadığı sürece sıkıntı yok bence.

Bekliyoruz. Güncel ve bayağı minimal bir ISO bulsak, öpüp başımıza koyacağız :D.