Detaylar
Kim cevapladı?Nvidia benim babamın oğlu değil ancak AMD alırsan şu sorunlarla karşılaşırsınız demiyorum, karşılaşabilirsiniz diyorum. Bunu dememe rağmen yani kesin konuşmadığım halde AMD fanboyları tarafından 

ifadelerine maruz kalınca ben de inadına Nvidia savunuyorum.
efebatiin
Yetkin
Genelde sistem veya kart önerirken hem NVIDIA hem AMD öneriyorum seçim tercihini konu sahibine kalmış orası pek umurumda olmuyor açıkçası.
Bir arkadaş var sadece AMD'yi kötülüyor fakat aynı sorun NVIDIA da olunca kartın sorunlu deyip geçiştiriyor.
@Zeitnot @incii hocalarım da NVIDIA kart kullanıyor ve sorunlarını çözebilen daha olmadı. Bu fanboylara göre sözde NVIDIA kusursuz e o zaman bu arkadaşların neden sorununu çözemediler? 10k ekle NVIDIA al demesini biliyorlar ama
+10k veriyorsun ve sürücülerin sıkıntılı oluyor
e neden NVIDIA alayım o zaman?
Ne AMD fanboyuyum ne de NVIDIA fanboyuyum bütçeye göre önerimi yaparım.
2 markanın da sorunlu kartı olabilir bunlar normal şeyler bütün malları kusursuz olacak diye bir şey yok fanboyluğa gerek yok.
Bir arkadaş var sadece AMD'yi kötülüyor fakat aynı sorun NVIDIA da olunca kartın sorunlu deyip geçiştiriyor.
@Zeitnot @incii hocalarım da NVIDIA kart kullanıyor ve sorunlarını çözebilen daha olmadı. Bu fanboylara göre sözde NVIDIA kusursuz e o zaman bu arkadaşların neden sorununu çözemediler? 10k ekle NVIDIA al demesini biliyorlar ama
2 markanın da sorunlu kartı olabilir bunlar normal şeyler bütün malları kusursuz olacak diye bir şey yok fanboyluğa gerek yok.
Son düzenleme:
Dediğim gibi bir anda bu fanboylar türedi ve hangi konu olursa olsun 9070 XT ile RX 570 kapıştırsan RX 570 seçecek, RTX 5090 ile RX 6600 XT karşılaştırsan RX 6600 XT seçecek fanboylar var. Önceden bunlar yoktu, neler etkili oldu? Bu forum böyle değildi, hangisi F/P onu önerirlerdi şimdi bayağı fanboyluk dönüyor. Bunun sebepleri neler?
Karşımdaki kişi sonuna kadar NVIDIA övüyor, ben NVIDIA kullanıp sorun yaşıyorum ve bunu çöz diyorum, "elbet bir gün çözerler" diyor, ben 1 yıldır sorun çekiyorum ve karşımdakinin tek savunması bu, ben AMD savununca bana sorunlarını çöz o zaman diyor.
Özellikle 9070XT'de yaşanıyor bu durum, birisi gelip 9070XT vs 5070 diye konu açıyor, NVIDIA şu an aşırı sorunlu olmasına rağmen, bunu görmezden gelip sadece AMD hatalarını göstererek 5070 önerenler var, ben gidip 9070XT savununca AMD fanboyu oluyorum.
Öyle dedikleri için sonuna kadar AMD fanboyluğu yapacağım artık, bu kişiler ne zaman biterse ben de bırakacağım.
king1211
Başarılı
Kesinlikle.Genelde sistem veya kart önerirken hem NVIDIA hem AMD öneriyorum seçim tercihini konu sahibine kalmış orası pek umurumda olmuyor açıkçası.
@Zeitnot @incii hocalarım da NVIDIA kart kullanıyor ve sorunlarını çözebilen daha olmadı. Bu fanboylara göre sözde NVIDIA kusursuz e o zaman bu arkadaşların neden sorununu çözemediler? 10k ekle NVIDIA al demesini biliyorlar ama+10k veriyorsun ve sürücülerin sıkıntılı oluyor
e neden NVIDIA alayım o zaman?
Saruman Paşa
Uzman
Fanboy olmak kadar aptalca bir şey yok. Ama Nvidia bana her sene bedava ekran kartı verirse en kralından Nvidia fanboyu olurum. Hatta ismimi Nvidia Nvidiacılaştırmadıklarımızdanmısınız yaparım. Nvidia'dan yetkili birileri duyuyorsa profilimden iletişime geçebilirler. AMD veya Intel de olabilir. Onun haricinde bir markayı babamın malıymış gibi savunmam için neden yok.
İtachi Uchiha
Yetkin
Bunlar yine iyi. Apple fanboyları daha kötü.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Bü yine iyi. Apple beş beter. İznim olsaydı güzel sözler söylerdim.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-