Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EyDo

Becerikli
Kimse bu rozeti almamış. Bu rozet ile ilgili açıklamayı okudum aslında alınması çok zor değil, ama kimse almamış. Neden? Moderatörler bu konu hakkında bilgi verirse sevinirim.

Kategoride aktifliği koruyarak katkı sağlandığı zaman gereksinimler karşılanır ve üye rozeti almaya hak kazanır. Rozetin mesaj/çözüm sınırı gibi gereksinimleri üyelere duyurulmayacaktır.

Sizin ne demek istediğinizi anladım, fakat neden bu rozetler hiç kimsede yok? Yani bazı rozetlere bakıyorum kimsede yok. Aktifliği koruyamadıkları için mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Super user do!: GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategorilerde geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.

Techolay Sosyal Rozetleri
Teşekkür ediyorum.

Super user do! GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategorilerde geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.

Hocam şu ana kadar kaç tane yazdığımızı nereden görüyoruz?

Super user do!: GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategorilerde geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.

Hocam merhabalar, bir soru sormak istiyorum: Görselde dediği gibi konsol kategorisinde 85 mesaj atarsam 1 ay içinde rozeti kazanıyormuşum. Ben yazdım, bana şu an gelmedi. Ne zaman gelir acaba, bilgi verirseniz sevinirim.

Screenshot_20250709-012928.webp

Son düzenleyen: Moderatör: