Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Super user do!: GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategoriler de geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.
Techolay Sosyal Rozetleri
Kategoride aktifliği koruyarak katkı sağlandığı zaman gereksinimler karşılanır ve üye rozeti almaya hak kazanır. Rozetin mesaj/çözüm sınırı gibi gereksinimleri üyelere duyurulmayacaktır.
EyDo
Becerikli
Kategoride aktifliği koruyarak katkı sağlandığı zaman gereksinimler karşılanır ve üye rozeti almaya hak kazanır. Rozetin mesaj/çözüm sınırı gibi gereksinimleri üyelere duyurulmayacaktır.
Sizin ne demek istediğinizi anladım, fakat neden bu rozetler hiç kimsede yok? Yani bazı rozetlere bakıyorum kimsede yok. Aktifliği koruyamadıkları için mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aktifliği koruyamadıkları için veya yeterli aktifliğe sahip olmadıkları için alamayanlar olabiliyor.
- Makaleler
- 20
Super user do!: GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategoriler de geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.
EyDo
Becerikli
Teşekkür ediyorum.Super user do!: GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategorilerde geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.
Hocam şu ana kadar kaç tane yazdığımızı nereden görüyoruz?Super user do! GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategorilerde geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.
Hocam merhabalar, bir soru sormak istiyorum: Görselde dediği gibi konsol kategorisinde 85 mesaj atarsam 1 ay içinde rozeti kazanıyormuşum. Ben yazdım, bana şu an gelmedi. Ne zaman gelir acaba, bilgi verirseniz sevinirim.Super user do!: GNU/Linux kategorisi ve altındaki tüm kategorilerde geçerli olmak üzere son 30 günde 5 çözüm alan üyelere verilmektedir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 20