Ethem Efe
Üstün
Merhaba, bir sorum olacak. Forumun en düşük yaş sınırı kaç mesela 13 yaşındaki bir çocuk foruma kaydolabilir mi?
Yeşil foruma 12 yaşında falan kayıt olmuştum galiba. İllegal yaşıyorum anladınız (!)
Merhaba, bir sorum olacak. Forumun en düşük yaş sınırı kaç mesela 13 yaşındaki bir çocuk foruma kaydolabilir mi?
Ben 11 yaşında kayıt olmuştum. Sonra buraya geçtim, orası çok iyi değil.Yeşil foruma 12 yaşında falan kayıt olmuştum galiba. İllegal yaşıyorum anladınız (!)
Kesinlikle katılıyorum. Buradaki modların eline sağlık, gerçekten iyi iş çıkarıyorlar.Ben 11 yaşında kayıt olmuştum. Sonra buraya geçtim, orası çok iyi değil.
18+ bir mekana 18 yaşındakiler girebildiğine göre.
Bence etrafına zararı yoksa bildiği konularda yardım ediyorsa sıkıntı yok.Onun gibi değilse sorun yok ama o yaşta ne yaptığını bilemiyorsun ayak izinin kötü olmasını istemezsin![]()
Bence hocam 12 yaşındaki ve 11 yaşındakiler bulunmamalı. Yoksa haklısınız hocam o konuda. Zaten kim vardırki forumda 11 yaşında.İsterse 8 yaşındaki çocukta girer doğum tarihini büyüterek.
Açıkçası 12-13 yaşındaki çocuklar burada bulunmamalı. Örnek çiftlik oyunu isimli şahıs gibi. Onun gibi değilse sorun yok ama o yaşta ne yaptığını bilemiyorsun ayak izinin kötü olmasını istemezsin![]()