143

Yetkin
Merhaba, Techolay Sosyal'e aktiflik saatini gösteren özellik gelmiş de benim anlamadığım, bunun hesaplaması nasıl yapılıyor? 2 bine yakın mesajım var ve bende 12 dakika olarak gözüktüğü için merak ettim.

Buglı gösteriyor ama. 1. ben olmam gerekirken başkası 1. olarak gösteriyor nedenini bilmiyorum. Cezam olduğu için atlıyor mu acaba? Dün gösteriyordu ama.

Session (oturum) olarak bakıyor.

Profildeki veya member tooltip'teki ve buradaki toplam süre, buradaki ise belirttiği şekilde.
Neden yüzdelik dilim değil de geçilen kişi yapılmış anlamadım.
Günlük ortalama süreniz ve profilimdeki değere bakınca 2 gündür aktif görünüyor.

Buglı gösteriyor ama. 1. ben olmam gerekirken başkası 1. olarak gösteriyor nedenini bilmiyorum. Cezam olduğu için atlıyor mu acaba? Dün gösteriyordu ama.
Buradan bahsediyorsanız dün en çok siz olduğunuz için sizi gösteriyordur. Orada da yazdığı gibi bugün Barış imiş.

Session (oturum) olarak bakıyor.

Profildeki veya member tooltip'teki ve buradaki toplam süre, buradaki ise belirttiği şekilde.
Neden yüzdelik dilim değil de geçilen kişi yapılmış anlamadım.
Günlük ortalama süreniz ve profilimdeki değere bakınca 2 gündür aktif görünüyor.

Buradan bahsediyorsanız dün en çok siz olduğunuz için sizi gösteriyordur. Orada da yazdığı gibi bugün Barış imiş.
Cheat Engine işe yarar mı merak ettim.