Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Toplam olarak forumda geçirilen süreyi belirtmiyor sanırım. 24 saat içinde geçirilen süreyi belirtiyor.
Ya da özellik geldiği zamandan itibaren saymaya başlamış olabilir.
Ya da özellik geldiği zamandan itibaren saymaya başlamış olabilir.
@Hermione Jean Granger, sizde 14 saat olarak gözüküyor. Özellik geldiği zamandan itibaren saymaya başlamıştır.
- Makaleler
- 3
Session (oturum) olarak bakıyor.
xenforo.com
Profildeki veya member tooltip'teki ve buradaki toplam süre, buradaki ise belirttiği şekilde.
Neden yüzdelik dilim değil de geçilen kişi yapılmış anlamadım.
Günlük ortalama süreniz ve profilimdeki değere bakınca 2 gündür aktif görünüyor.
[XenCustomize] Time Spent Online: User Time Statistics & Insights [Paid]
Veer submitted a new resource: [XenCustomize] Time Spent Online - Track & display users' total time spent online, boosting engagement and competition! 🕒 Showcase Users’ Dedication with an Engaging "Time Spent Online" Display! Want to highlight your most active users and encourage engagement...
Profildeki veya member tooltip'teki ve buradaki toplam süre, buradaki ise belirttiği şekilde.
Günlük ortalama süreniz ve profilimdeki değere bakınca 2 gündür aktif görünüyor.
Buradan bahsediyorsanız dün en çok siz olduğunuz için sizi gösteriyordur. Orada da yazdığı gibi bugün Barış imiş.Buglı gösteriyor ama. 1. ben olmam gerekirken başkası 1. olarak gösteriyor nedenini bilmiyorum. Cezam olduğu için atlıyor mu acaba? Dün gösteriyordu ama.
Cheat Engine işe yarar mı merak ettim.Session (oturum) olarak bakıyor.
![]()
[XenCustomize] Time Spent Online: User Time Statistics & Insights [Paid]
Veer submitted a new resource: [XenCustomize] Time Spent Online - Track & display users' total time spent online, boosting engagement and competition! 🕒 Showcase Users’ Dedication with an Engaging "Time Spent Online" Display! Want to highlight your most active users and encourage engagement...xenforo.com
Buradan bahsediyorsanız dün en çok siz olduğunuz için sizi gösteriyordur. Orada da yazdığı gibi bugün Barış imiş.