Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 5 Şubat 2026 #1 Merhaba, Techolay Sosyal açıldığından beri açılan konular ve verilen cevaplar, hiçbir veri kaybı olmadan nasıl duruyor? Bunun bir anlamı var mı? “Merak ettim” desem yeridir. Açıkçası pek anlayabilmiş değilim. İyi Sosyaller.
Merhaba, Techolay Sosyal açıldığından beri açılan konular ve verilen cevaplar, hiçbir veri kaybı olmadan nasıl duruyor? Bunun bir anlamı var mı? “Merak ettim” desem yeridir. Açıkçası pek anlayabilmiş değilim. İyi Sosyaller.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.088 5 Şubat 2026 #2 Neden durmasın? Neden silinsin?
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 5 Şubat 2026 #3 Hasan Merkit dedi: Neden durmasın? Neden silinsin? Genişletmek için tıkla... Ben dursun veya silinsin demedim. Sadece hiç kaybolmadan nasıl duruyor, onu merak ettim. Alıp veremediğim bir şey yok. Meraktan.
Hasan Merkit dedi: Neden durmasın? Neden silinsin? Genişletmek için tıkla... Ben dursun veya silinsin demedim. Sadece hiç kaybolmadan nasıl duruyor, onu merak ettim. Alıp veremediğim bir şey yok. Meraktan.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 5 Şubat 2026 #4 O zaman formun amacı kalmıyor. Yani, durması gerektiği yerde duruyor hocam. Depolayan her neyse müdahale edilmediği sürece sonsuza kadar durur.
O zaman formun amacı kalmıyor. Yani, durması gerektiği yerde duruyor hocam. Depolayan her neyse müdahale edilmediği sürece sonsuza kadar durur.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.088 5 Şubat 2026 #5 Morthunel dedi: Ben dursun veya silinsin demedim. Sadece hiç kaybolmadan nasıl duruyor, onu merak ettim. Alıp veremediğim bir şey yok. Meraktan. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de neden kaybolsun diye soruyorum. Masaüstüne attığınız bir dosyayı sonraki bilgisayar açılışında kaybolduğunu gördünüz mü hiç?
Morthunel dedi: Ben dursun veya silinsin demedim. Sadece hiç kaybolmadan nasıl duruyor, onu merak ettim. Alıp veremediğim bir şey yok. Meraktan. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de neden kaybolsun diye soruyorum. Masaüstüne attığınız bir dosyayı sonraki bilgisayar açılışında kaybolduğunu gördünüz mü hiç?
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 5 Şubat 2026 #6 Hasan Merkit dedi: Tamam ben de neden kaybolsun diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Soruya soruyla cevap veriyorsunuz. Beynim yandı. Hasan Merkit dedi: Masaüstüne attığınız bir dosyayı sonraki bilgisayar açılışında kaybolduğunu gördünüz mü hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hasan Merkit dedi: Tamam ben de neden kaybolsun diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Soruya soruyla cevap veriyorsunuz. Beynim yandı. Hasan Merkit dedi: Masaüstüne attığınız bir dosyayı sonraki bilgisayar açılışında kaybolduğunu gördünüz mü hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Philologically Yetkin Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 469 Çözümler 2 Beğeniler 295 5 Şubat 2026 #7 Düzenli yedekleme, bakım ve doğru yapılandırma. Şahsen 10+ yıldan fazla konular güncellik açısından silinmeli ama açıp bakınca nostalji de oluyor
Düzenli yedekleme, bakım ve doğru yapılandırma. Şahsen 10+ yıldan fazla konular güncellik açısından silinmeli ama açıp bakınca nostalji de oluyor
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.088 5 Şubat 2026 #8 Morthunel dedi: Soruya soruyla cevap veriyorsunuz. Beynim yandı. Genişletmek için tıkla... Hasar durumu olmadıkça, yetkili tarafından silinmedikçe veritabanındaki hiçbir veri silinmez.
Morthunel dedi: Soruya soruyla cevap veriyorsunuz. Beynim yandı. Genişletmek için tıkla... Hasar durumu olmadıkça, yetkili tarafından silinmedikçe veritabanındaki hiçbir veri silinmez.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 5 Şubat 2026 #9 Hasan Merkit dedi: Hasar durumu olmadıkça, yetkili tarafından silinmedikçe veritabanındaki hiçbir veri silinmez. Genişletmek için tıkla... RAID koruması vardır muhakkak. Doğru mudur?
Hasan Merkit dedi: Hasar durumu olmadıkça, yetkili tarafından silinmedikçe veritabanındaki hiçbir veri silinmez. Genişletmek için tıkla... RAID koruması vardır muhakkak. Doğru mudur?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.989 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.088 5 Şubat 2026 #10 Morthunel dedi: RAID koruması vardır muhakkak. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Veri koruması ve yedekleme konusunda @Netvay sorumlu.
Morthunel dedi: RAID koruması vardır muhakkak. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Veri koruması ve yedekleme konusunda @Netvay sorumlu.