Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Herkesten özür dilerim. Biraz düşündüm ve gerçekten saçmaladığımı anladım. Alkol konusunda orada içip içip story atanlara hava atanlara sinirlenmiştim aslında. Ama laiklik ile alakası yok Müslümanlar da içiyor. Diğer konular ise giyim konusu ise düşündüm de beni ilgilendirmez başkaları. Herkes istediğini giysin beni ilgilendirmez sonuçta kendi kararı. Askerlik konusuna geleceğim ama gelemiyorum aslında bende askerlikle alakası olmadığını anladım konunun. Sen vatanın için savaşıyorsun. Kötü insanlar var ama iyi insanlar da var ve sevdiğin kişiler de yaşıyor ülkende sonuçta. Çok fena linç yemişim. Yorumları görünce çok üzüldüm. Üniversite okuma sen. Yardım eden birkaç arkadaş vardı bir daha yardım etmeyeceğim umarım kazanamazsın demişler. Radikal İslam'cı demişler. Filistin için savaş demişler. Ben savaşacak olursam Türk ırkı için savaşırım sadece.

Ama umarım özürümü kabul edersiniz. Kafam çok karışık günde 2-3 edebiyat konusu bitiriyorum. O bitecek yazar eser var tam anlayarak öğrenemiyorum zaten hala hangi kaynaktan çalışacağım bilmiyorum kararsızım. Bölüm konusu üniversite konusu yine kararsızım. Zaten asosyal birisiyim bir an önce sınav gelsin üniversite kazanıp gidip sosyalleşmek istiyorum. Yani çok karışık kafam umarım affedersiniz. Çevremde yardımcı olacak kimse yok o yüzden ya buraya ya da başka forumlara açıyorum konu ama çok yardımcı olan yok maalesef birkaç kişi var sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayıp özür dilemen iyi bir şey. Bir dahakine bir şey yazarken veya fikrini belirtirken dur biraz düşün. Acaba yazdığım yanlış anlaşılır mı diye düşünmek önemli. Başkalarını sinirlendirir miyim acaba diye düşünün.

@Yiğidowski dostum konuyu bilmeyenler için keşke önden bilgi verseydin. Yadıkların biraz karışık olmuş. ama özeleştiri yapmak olgunluğun getirilerinden biri. Tebrik ediyorum seni.