Bu reklamlar ne böyle yanlışlıkla reklamları okurum la ben sosyal yerine hahaha bu arada bende hiç reklam yok üye olmayı dene 2dk de halledersin zaten belki ondan kaynaklıdır.

Hocam zaten küçük ekranlı bir telefon varsa örnek iPhone miniler ve seler gibi ekran komple bunlarla kaplanıyor. Özellikle ben altta çıkan kaydırmalı reklamın indirme tuşuna basmaktan çıldırmak üzereydim. Örnek iPhone SE ekranı ve bu bilgisayarda fotoğraf olarak daha büyük gözüküyor bir de avuç içi hayal edin :D

1723751632247.webp

Hocam zaten küçük ekranlı bir telefon varsa örnek iPhone miniler ve seler gibi ekran komple bunlarla kaplanıyor. Özellikle ben altta çıkan kaydırmalı reklamın indirme tuşuna basmaktan çıldırmak üzereydim.

Zamanında iPhone 8 kullanıyordum aynen dediğin gibi bu reklamları kapatmak da zor X işaretine basıp kapatayım derken çok yanlış sitelere çerez izni verdim dikkatli olun hocam.

Hocam zaten küçük ekranlı bir telefon varsa örnek iPhone miniler ve seler gibi ekran komple bunlarla kaplanıyor. Özellikle ben altta çıkan kaydırmalı reklamın indirme tuşuna basmaktan çıldırmak üzereydim. Örnek iPhone SE ekranı ve bu bilgisayarda fotoğraf olarak daha büyük gözüküyor bir de avuç içi hayal edin :D

Eki Görüntüle 74613
Dosya ekine tıklamaya çalıştım, tıklayamadım sinirlendim :D