Potify, YT, YT Music, Canva gibi sitelere giren üyelerin profilinde gözükebilir. Şu şarkıyı dinliyor gibi veya Epic Games'te şu oyuna bakıyor veya oynuyor gibi. Özelleştirilebilir olabilir, öteki sitede 71 oy almıştı ama kimse cevap vermemişti şundan gelemez veya şöyle olur gibisinden. Mümkün mü bu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Ne şarkı dinlediğimi herkes görsün istiyorum, hava atmak istiyorum. En iyi şarkı zevki benim.Tamamen gereksiz, başkalarından ilgi almak için bomboş olay.
- Makaleler
- 3
Konu daha önce açıldığı için kapatılacaktır muhtemelen. Merakımdan soruyorum. Hiç WhatsApp desteğe yazıp böyle bir istekte bulundunuz mu? Veya Facebook, Instagram gibi yerlerde yaptınız mı?
Ne alaka birader .d, arabesk dinleyen adam neyin ilgisini cekicek mesela?
Yok yapmadım.Konu daha önce açıldığı için kapatılacaktır muhtemelen. Merakımdan soruyorum. Hiç WhatsApp desteğe yazıp böyle bir istekte bulundunuz mu? Veya Facebook, Instagram gibi yerlerde yaptınız mı?
Tamamen gereksiz, başkalarından ilgi almak için bomboş olay.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Mantıklı. Upladım.Potify, YT, YT Music, Canva gibi sitelere giren üyelerin profilinde gözükebilir. Şu şarkıyı dinliyor gibi veya Epic Games'te şu oyuna bakıyor veya oynuyor gibi. Özelleştirilebilir olabilir, öteki sitede 71 oy almıştı ama kimse cevap vermemişti şundan gelemez veya şöyle olur gibisinden. Mümkün mü bu?
+13 oldu yaşamaya devam.
@Leo Hocam 2.3 ile gelir mi?
Son düzenleme:
Bir gün belki ama kesinlikle öncelik listemizde değil.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347