Selam,
Techolay'ın dinamizmini daha da artıracak, üyeler arasındaki etkileşimi zirveye ulaştıracak bir önerim var.
Techolay Sözlük adını vereceğimiz bu yeni kategorinin, forumumuza hem içerik hem de katılım açısından muazzam bir zenginlik katacağına inanıyorum.
Techolay Sözlük, Türkiye'nin en popüler platformlarından biri olan
Ekşi Sözlük'ten esinlenerek tasarlanan özel bir kategori olacak.
Ekşi Sözlük'te olduğu gibi üyeler, bize mahsus olarak sadece teknoloji ile ilgili başlıklar açabilecek ve bu başlıklar altında özgün entry'ler (girdiler) yollayabilecekler. Techolay'ın dinamik yapısı ve üyelerin engin bilgi birikimi bir araya geldiğinde, ortaya birbirinden ilgi çekici ve düşündürücü içeriklerin çıkacağına yürekten inanıyorum.
Olumlu Yönler Nelerdir?
* Techolay Sözlük, teknoloji alanındaki özgün ve güncel başlıkları sayesinde Techolay'ın arama motorlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olacak. Bu da forumumuza daha fazla organik trafik çekecek ve yeni kullanıcıların keşfetmesini sağlayacak.
* Mevcut forum kategorilerinden elde edilen mesaj sayısına bu kategoride açılan başlıklar veya gönderilen entry'ler (girdiler) etki etmeyecek. Böylelikle üyeler, ana forumda tartışmak istemedikleri veya daha niş konuları
Techolay Sözlük'te ele alabilecekler. Bu sayede Techolay'ın genel yapısı ve işleyişi korunurken, bir yandan içerik çeşitliliği artacak.
* Zaman içinde geniş bir konu yelpazesiyle değerli bir bilgi arşivi oluşacak. Üyeler, geçmişte açılan başlıklara ve gönderilen entry'lere (girdilere) kolayca erişebilecek, bilgi ve deneyimlerini tüm forum üzerinden paylaşabilecekler. Bu arşiv, hem mevcut üyelere hem de yeni katılanlara fayda sağlayacak. Özellikle Techolay'da sıkça tartışılan veya anlamı sorulan sorular hakkında kapsamlı bir kaynak oluşacak.
* Techolay'ın geri kalanından farklı bir konsepte sahip olacağından ötürü üyelerin hem eğlenceli vakit geçirmesini hem de yeni bilgiler edinmesini sağlayacak. Mizah, yaratıcılık ve farklı bakış açılarıyla gönderilen entry'ler (girdiler), Techolay'ı daha canlı ve diğer forumlara nazaran çekici kılacak.
* Üyeler arasındaki etkileşim artacak, farklı bakış açıları kazanılacak ve yeni tartışmalar ortaya çıkacak. Böylelikle üyeler forumda daha fazla zaman geçirecek ve daha aktif olmaları teşvik edilecek.
Neden Artı Oy Vermelisiniz?
* Techolay Sözlük, forumumuzu daha canlı, daha etkileşimli ve bilgi dolu bir mekâna dönüştürecek.
Ekşi Sözlük'ün başarısı, bu tür platformların ne denli büyük bir potansiyele sahip olduğunu açıkça gözler önüne seriyor.
Techolay Sözlük ile birlikte forumun üye sayısı artacak, içerikler daha da zenginleşecek ve üyelerin forumda geçirdiği zaman da önemli ölçüde artacak.
Konuyu daha iyi canlandırabilmeniz için birkaç temsili görsel hazırladım. Bu görseller sayesinde, önerim aklınızda daha kalıcı bir yer edinecektir:
Eki Görüntüle 58936
Eki Görüntüle 58937
Öneri hakkındaki değerli düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Hem olumlu yönlerini hem de geliştirilmesi gereken noktaları belirterek güzel bir tartışma ortamı oluşturalım ve hep birlikte en doğru karara varalım.