Yeni bir günden daha herkese merhaba, sevgili Techolay üyeleri. Biliyorum anket-sohbet tarzı konuları seviyorsunuz. Bugünkü konu içeriği: Klavye.
Herkesin farklı türdeki klavyeleri satın aldığını ve kullandığını biliyoruz. Durum böyle olunca merak ettik doğrusu kullandığınız sıra dışı tasarımlı klavyeleri biz de görmek istiyoruz. Bakalım Techolay üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?
Yeni bir günden daha herkese merhaba, sevgili Techolay üyeleri. Biliyorum anket-sohbet tarzı konuları seviyorsunuz. Bugünkü konu içeriği: Klavye.
Herkesin farklı türdeki klavyeleri satın aldığını ve kullandığını biliyoruz. Durum böyle olunca merak ettik doğrusu kullandığınız sıra dışı tasarımlı klavyeleri biz de görmek istiyoruz. Bakalım Techolay üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?
Redragon K568R ama farklılık olarak altında foam mod + tape mod var. Bir de bazı switchleri artık çok eskidiği için çalışmamaya başlamıştı onları siyah switch ile değiştirdim.
Herkesin farklı türdeki klavyeleri satın aldığını ve kullandığını biliyoruz. Durum böyle olunca merak ettik doğrusu Kullandığınız sıra dışı tasarımlı klavyeleri biz de görmek istiyoruz. Bakalım Techolay üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?