PolyGold PG-8014.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Yeni bir günden daha herkese merhaba, sevgili Techolay üyeleri. Biliyorum anket-sohbet tarzı konuları seviyorsunuz. Bugünkü konu içeriği: Klavye.
Herkesin farklı türdeki klavyeleri satın aldığını ve kullandığını biliyoruz. Durum böyle olunca merak ettik doğrusukullandığınız sıra dışı tasarımlı klavyeleri biz de görmek istiyoruz. Bakalım Techolay üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?
konuya görsel ekleyebilirsiniz, marka/model belirtilmesi zorunludur.![]()
SteelSeries perkey keyboard RGB klavye laptop sayılıyorsa.
Koneko Toujou
Üstün
Yeni bir günden daha herkese merhaba, sevgili Techolay üyeleri. Biliyorum anket-sohbet tarzı konuları seviyorsunuz. Bugünkü konu içeriği: Klavye.
Herkesin farklı türdeki klavyeleri satın aldığını ve kullandığını biliyoruz. Durum böyle olunca merak ettik doğrusukullandığınız sıra dışı tasarımlı klavyeleri biz de görmek istiyoruz. Bakalım Techolay üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?
konuya görsel ekleyebilirsiniz, marka/model belirtilmesi zorunludur.![]()
Redragon K568R ama farklılık olarak altında foam mod + tape mod var. Bir de bazı switchleri artık çok eskidiği için çalışmamaya başlamıştı onları siyah switch ile değiştirdim.
Temu'dan aldığım Aula F75.
Herkesin farklı türdeki klavyeleri satın aldığını ve kullandığını biliyoruz. Durum böyle olunca merak ettik doğrusuKullandığınız sıra dışı tasarımlı klavyeleri biz de görmek istiyoruz. Bakalım Techolay üyeleri hangi klavyeyi kullanıyor?
Konuya görsel ekleyebilirsiniz, marka/model belirtilmesi zorunludur.![]()
ASUS TUF K3 Gen II.
Optical Red.
Loutermilch
Başarılı
Yindiao T8'e filtre kahve dökmem sonrası arkadaşımın Logitech G Pro K/DA klavyesini ödünç aldım.
shockedblackguy
Üstün
Akko 5098B+ Santorini.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-