i5 7500F 126

Üstün
Merhaba,

Halkbank kredi kartımda çok fazla puan var ama petroller dışında daha hiçbir yerde kullanamadım. E-ticaret sitelerinde kullanamıyorum, anlamadığım şekilde.

Bu puanları e-ticaret sitelerinde kullanabilen var mı? Başka nerelerde kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Halkbank kredi kartımda çok fazla puan var ama petroller dışında daha hiçbir yerde kullanamadım. E-ticaret sitelerinde kullanamıyorum, anlamadığım şekilde.

Bu puanları e-ticaret sitelerinde kullanabilen var mı? Başka nerelerde kullanabilirim?
N11'de kullanabiliyorsunuz, burada dikkat etmeniz gereken nokta alacağınız ürünün para puandan fazla olmaması, yani 1000 para puan varsa 1.000 TL ve altı ürünü alırken görünür oluyor, ödeme kısmında kredi kartı numarasını girince. Ben en son 29 gün önce bu şekilde alış-veriş yaptım .

N11'de kullanabiliyorsunuz, burada dikkat etmeniz gereken nokta alacağınız ürünün para puandan fazla olmaması, yani 1000 para puan varsa 1.000 TL ve altı ürünü alırken görünür oluyor, ödeme kısmında kredi kartı numarasını girince. Ben en son 29 gün önce bu şekilde alış-veriş yaptım .
Anladım. O zaman bu sadece n11'de mi geçerli? Az önce puandan daha ucuz bir ürün alacaktım, Hepsiburada'da çıkmadı seçenek.

Her internet alışverişinde kullanılamıyor. Halkbank'a göre sadece paraf üyesi iş yerlerinde kullanılabiliyor ve 1 parafpara = 1 TL.

E-ticaret sitesinde kartla ödeme yapabilmeniz, parafpara kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor. Site/iş yerinin parafpara kabul etmesi gerekiyor. Paraf Mobil'deki kampanyalara ve üye iş yerlerine bakın derim.

• Marketler: Migros, CarrefourHiper, Bizim Toptan, Şok, Seç Market, Happy Center, Kim Market.
  • Akaryakıt İstasyonları: Opet, Sunpet, Petrol Ofisi, Shell, Aytemiz, Totalenergies.
  • Giyim ve Kozmetik: Boyner, LCW, DeFacto, Mavi, Gratis, Watsons, Rossmann, Sephora.
  • Teknoloji ve Beyaz Eşya: Vatan Bilgisayar, Teknosa, MediaMarkt, Arçelik, Beko, Bosch, Vestel, Samsung.
  • Restoran ve Kafeler: Starbucks, Kahve Dünyası, Köfteci Yusuf, Big Chefs, Simit Sarayı.
  • E-Ticaret ve Diğer: Hepsiburada, Trendyol, Pazarama, Çiçeksepeti
Şeklinde çıktı aratınca.

Merhaba,

Paraf logolu işyerleri ve N11'lerde.

Hepsiburada ve Trendyol'da önce kredi kartınızı kaydedin. Sonra ödeme yapmayı deneyin. Belki o zaman puanlarınız gözükür.
Edit: Puanlarınızı Pazarama'ya yükleyip hediye kartı almayı deneyebilirsiniz. Yalnız aktarılan puanlar ile dijital kod almaya izin veriyor mu bilmiyorum. O yüzden ufak bir miktar yükleyerek deneyebilirsiniz.

Son düzenleme: