SHERLOCKED
Başarılı
Corolla.
Hocam profil resminizi gordugumde bile tutuklandim. Saka bir yana Pre-Facelift W204 C180 Kompressor Estate ekleme sansiniz var mi?Ekliyim
Ekledim hocam
Her gün farklı otomobil belirlenecek turnuva sistemi yaptım.
PP'yi zorla yaptırdılar hocam ilk foto atanın attığı fotoyu 1 günlük profil fotosu yapıyorum, böyle bir foto geldi maalesefHocam profil resminizi gordugumde bile tutuklandim. Saka bir yana Pre-Facelift W204 C180 Kompressor Estate ekleme sansiniz var mi?
Üst segmentlerde ekleyeyim. Bu liste bitince yaparız hocam kaydettim bunuSaka bir yana Pre-Facelift W204 C180 Kompressor Estate ekleme sansiniz var mi?
PP'yi zorla yaptırdılar hocam ilk fotoğraf atanın attığı fotoyu 1 günlük profil fotosu yapıyorum, böyle bir fotoğraf geldi maalesef
Üst segmentlerde ekleyeyim. Bu liste bitince yaparız hocam kaydettim bunu![]()
Mercedes kasalarından favorimdir hocamTeşekkürler hocam. 4 yıldır severek biniyoruz bu araca.
Supercar turnuvasına ekleyeceğim onu daPorsche yok beğenmedim. İkili arasından Corolla çok daha üstün bence.
Hayalleri süsler...Çok güzel ya hayalim bir tane satın almak. 15 20 sene sonra artık.
Bize gördük mü 'AĞĞĞĞ' yaptıracak baba modeller lazım, Egea Multijet'e yükselemedim bile.PP'yi zorla yaptırdılar hocam ilk foto atanın attığı fotoyu 1 günlük profil fotosu yapıyorum, böyle bir foto geldi maalesef
Üst segmentlerde ekleyeyim. Bu liste bitince yaparız hocam kaydettim bunu![]()
Valla ben bindikten sonra favorilerimden oldu.
Bu turnuva bitsin bol bol ''AĞĞĞHHHHHHHH'' diyeceğiniz modeller ekleyeceğimBize gördük mü 'AĞĞĞĞ' yaptıracak baba modeller lazım, Egea Multijet'e yükselemedim bile.