megatronn Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Vice City 19 Mayıs 2026 #31 Kimsede dememiş ki sedan otomobil kapışmasında qashqai ne arıyor. Egea ile Corolla karşılaşmasına gelirsek kesinlikle Corolla derdim.
Kimsede dememiş ki sedan otomobil kapışmasında qashqai ne arıyor. Egea ile Corolla karşılaşmasına gelirsek kesinlikle Corolla derdim.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.042 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.193 Yer Rockport City 19 Mayıs 2026 #32 Eagles dedi: Canları sağ olsun. @SF26 Tabii ki o Corolla. Bu motoru özlüyoruz, güncel 1.5 atmosferikten çok daha iyi bir motor. Ama listede bir tık haksızlık var, C, D ve SUV segmenti var. Segment olarak bakarsak en iyisi Passat tabii. Genişletmek için tıkla... Biraz karışık oldu hocam liste doğrudur ama daha devamı da gelecek megatronn dedi: Kimsede dememiş ki sedan otomobil kapışmasında qashqai ne arıyor. Egea ile Corolla karşılaşmasına gelirsek kesinlikle Corolla derdim. Genişletmek için tıkla... Sonradan sedan yaptım Qashqai kalmış orada
Eagles dedi: Canları sağ olsun. @SF26 Tabii ki o Corolla. Bu motoru özlüyoruz, güncel 1.5 atmosferikten çok daha iyi bir motor. Ama listede bir tık haksızlık var, C, D ve SUV segmenti var. Segment olarak bakarsak en iyisi Passat tabii. Genişletmek için tıkla... Biraz karışık oldu hocam liste doğrudur ama daha devamı da gelecek megatronn dedi: Kimsede dememiş ki sedan otomobil kapışmasında qashqai ne arıyor. Egea ile Corolla karşılaşmasına gelirsek kesinlikle Corolla derdim. Genişletmek için tıkla... Sonradan sedan yaptım Qashqai kalmış orada